Körülmetélés, a szülők hibája?
én a kencékkel átitatott popsitörlőkről is olvastam, hogy fokozza a letapadást, mert hámosít, kislánynak is összenőhet a nunija, vagyis a kisajkak.
szóval ez a modern pelenkázástól van.
mosható pelenkával hamarabb lesz szobatiszta és popsitörlő sem kell
Nah, hát ez biztosan nem igaz, rémhírkeltés...
Az én lányomnak volt kisajak összenövése, és direkt rákérdeztem a gyermeknőgyógyásznál, aki kezelte, mert pont ez ilyen fórumokon írnak ilyen okosságokat!
Azt mondta, hogy attól, hogy hámosít, nem fog ott hámosítani, ahol nem kell, nem fog összenőni. A kisajak összenövést hormonhiány okozza, hormonos kenőccsel kezelik, nah meg nagy fokú összenövésnél szétválasztással!
Amikor szétválasztották nálunk, akkor kifejezetten hámosítani kellett a szétválasztás mentén, hogy nehogy újra összetapadjon miközben gyógyul. Szóval ez tökéletesen ellentmond annak, hogy a hámosítók miatt tapadna, nőne össze. A kisebb összenövést (ami maradt a szétválasztás után, mert nem akarta már nagyon kínozni 1,5 évesemet, úgy kapálózott) pedig hormon tartalmú kenőccsel kellett kenni, és gyönyörűen szétvált!
Úgyhogy erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!