Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » 3 eves gyerekem miert bugyiba...

3 eves gyerekem miert bugyiba kakil?

Figyelt kérdés
Kb ketszer mar sikerult a wc-be, de amugy mindig a bugyiba megy a cucc. Mit csinaljak?
2013. dec. 7. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Vicces válasz, de aki benne van, annak nem az!

Az én lányom is így van, a miértjét tudom, de a megoldást még én sem.

A lányom fél a wécébe, bilibe kakálni, így vagy a bugyiba megy a téma, vagy visszatartja, és akkor napokig nem kakál.

Remélem, idővel majd túllépünk ezen, mint ahogy ti is.

Én próbálom neki mondogatni, hogy a nagyok a wécébe, meg mesélek sokat, hát remélem idővel kialakul. Ő egy fél éve szobatiszta, és eddig kétszer ment a wécébe a kaka, ez van.Inkább hagyom, hogy a bugyiba menjen, minthogy visszatartsa, szaladunk a wécére, ott meg nem sikerül, azután napokig szorulás...

2013. dec. 7. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a naggyal azt tapasztaltam, hogy a kaka egy külön dolog számukra, sokkal nehezebben megy, mint a pisilés. A nagyom kb még egy fél évig szólt, és pelust kért, amikor kakilt, majd egyszer sikerült a bilibe, és onnantól nem volt gond. A most 3 éves középsőm hirtelen lett 3 nap alatt szobatiszta, de ki kellett erőszakolnom belőle szinte, annyira ragaszkodott a pelushoz. 3 nap alatt csak bugyiba pisilt, majd egyszer ráült a bilibe, és azóta baleset sincs. Viszont a kaka egy mumus neki is. Eddig simán belekakilt a bugyiba (3 hete szobatiszta), de ma először szólt, hogy kakilnia kell, és sikerült a bilibe! Persze nem biztos, hogy akkor innentől sima ügy, de reménykedem benne. Próbálj vele alkudozni, hátha kér pelust, és akkor egyszer csak majd talán nem kér, de lehet, hogy ez nála hosszabb folyamat.
2013. dec. 7. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vicces, hanem egy nagy paraszt. E hat ez a legjobb szorakozasa, ne vegyuk el tole az egyetlen oromet.
2013. dec. 7. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Mar mindent kiprobaltam, de egyenlore semmi eredmeny
2013. dec. 7. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam egy honapja toltotte be a 3-at. O hozza a pelenkat, ha kakilnia kell. O is kakilt mar bilibe jol meg is dicsertem..de nemkulonoskeppen hatotta meg. Ugyhogy veszem a legolcsobb pelust a kakinak...a heten elkaptunk valami hasmeneses hanyos virust....azt hittem itt az ido most vagy soha de nem! Kiabalt, hogy gyorsan adjam ra a pelust...kivarok nincs mas.
2013. dec. 8. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!