Ti szerintetek mikor lenne érdemes a lányomról éjszakára is levenni a pelust?
Még nem kakil a wc-be ez az egy ami miatt azt mondom várnék még. Viszont reggelre teljesen száraz már 3 napja a pelusa. Nappal szépen szól ha pisilnie kell és megy is. Ti mikor hagytátok el éjszakára a pelust?
Vagy meg kellene várni a kakit is, hogy a wc-be sikerüljön?
Erre hogyan tudnám ösztönözni? Esetleg ha bent a wc-ben venném le róla a kakis pelust?
2 hete stabilan szól napközben ha pisilnie kell. Délutánra már nem adok már rá a pelust.
Én akkor vettem le éjszakára a pelust a fiamról, amikor nappalra már biztonsággal szobatiszta volt és napok óta száraz pelenkával ébredt. Egyébként 1 hónap telt a fiamnál a nappali és az éjszakai szobatisztaság között.
Írod, hogy már 3 napja száraz reggelre a lányodnak a pelusa, úgyhogy szerintem nyugodt szívvel leveheted róla. Csak tegyél alá valamilyen lepedőt, ami felfogja a pisit, ha mégis becsurogna.
Egyébként a kezdeti ágytisztaságnál a fiam abszolút nem is pisilt éjjel, aztán egy idő után meg mikor igen, akkor fel is ébredt, tehát éjjel ráült a bilire és pisilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!