Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Kislányom nagyon szépen szol...

Nittababy kérdése:

Kislányom nagyon szépen szol ha pisilni kell neki de a kakit miért végzi el a bugyiba? Miért nem szol?

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 13:32
 1/5 anonim válasza:
47%

Szia! Nem vagyok anyuka még de foglalkoztam picikkel!

Tudni kéne,hogy mennyi idős a lánykád?

Ha óvodába jár akkor lehet,hogy az Oviba történt vele egy nagyon rossz élmény amiért nem mer a WC-be kakilni! Esetleg nem volt neki keményebb széklete?? Általában néha lelki oka van,hogy nem mernek a WC-be végezni a nagydolgot!!

2013. nov. 6. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha még csak most szokta meg, hogy figyeli a pisit, mert még nem volt szobatiszta, kicsi még, akkor még idő kell neki. A pisi és a kaki két különböző dolog, még ha a szobatisztaság fogalma alatt a szülők egyben is kezelik. Más kell az egyikhez és megint másfajta érettség a másikhoz. Ha pedig eddig mindig szólt, és minden rendben volt és ez egy visszaesés, akkor annak lelki okai lehetnek.
2013. nov. 6. 14:18
 3/5 A kérdező kommentje:
van olyan hogy szol és van olyan hogy nem!!
2013. nov. 6. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Mekkora?
2013. nov. 6. 16:06
 5/5 Leving válasza:

Sok kisgyermek a saját tartozékának érzi a kakit és fél, amikor "kiesik" belőle.

Nekem 3 gyermekem van, nem volt ezzel gond, csak olvastam a fenti félelmet.

Ált. idő múlásával kényelmetlenné válik a kakis pelus, ezért mindegyik eljut oda, hogy meg akarja ezt úszni. :)

2013. nov. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!