Milyen wc-fellépő lenne nekünk megfelelő?
A mi wc-nk eleve szűkítős, ezért keresek valami fellépőt, ami megtámasztja a lábát, ill. amire ráállva egyedül is fel tud ülni rá, mert most még nagyon magas neki. Rajta ülve a lábát csak félig tudja behajlítani, szinte nyújtva van :(
A bolti sima kis zsámoly-szerű fellépők 10-20cm magasak max, nekünk meg kellene legalább 40cm.
A lépcsőseket nézegettem, de mindnek wc-szűkítős ülőke a teteje, így azok sem jók.
Létezik olyan wc-fellépő (akár lépcsős), aminek a teteje nem szűkítős ülőke?
Nem tudom, mennyi idős a gyermeked.
A kisfiam 3 éves, önállóan végzi a dolgait, de a wc-n nekünk is ilyen levehető szűkítő van, illetve egy IKEA-s fellépő (kb. 20 cm magas lehet).
Pisilni tud egyedül úgy, hogy a fellépőre feláll és elvégzi a dolgát, de a nagyobb dolgokhoz bizony még mennem kell és felültetem a wcszűkítőre, mert egyedül nem menne neki.
Szerintem ezt nem sokáig kell csinálni, talán 1-1,5 év, míg egy kicsit magasabb lesz- én sem találtam jobb megoldást.
Sokat kerestem én is, de végül nálunk ez maradt. Naponta 1* nekem nem nagy fáradtság menni és feltenni :)
Szép napot.
Köszi az eddigi válaszokat!
A lányom 2,5 éves, már volt sikerünk a wc-n, ezért keresek valami megoldást. A wc rendes felnőtt méretű, ezért nem ér le a lába. A lehajtható szűkítő bele van építve, így azt a sima ülőkére kell még ráhajtani, ami plusz 1-2cm, ill. beljebb is van, ezért nem tudja a térdét sem teljesen behajlítani.
Nekem sem fáradtság felültetni, a lábtámasz célja az lenne, hogy "el tudjon lazulni", mert amíg a lába a levegőben lóg, addig az izmaival arra koncentrál, hogy tartsa magát, s nem a nagydologra.
Eddig ötletünk egyébként egy nagyobb doboz volt, csak azt meg nekünk nehéz folyton ki-bepakolni az amúgy sem nagy wc helyiségben (csak a folyosóra tudnánk kiállítani, amíg a gyereknek nem kell) :)
Kedves második, szóval ti nem használjátok a wc szűkítőjét, hanem vettetek egy létrás-szűkítős fellépőt inkább?
Szerintem csak a lépcsős (konyhai) sámlik között találsz ilyen magasat.
pl: [link]
...vagy még az irodáknak/műhelyeknek/boltoknak szoktak ilyen strapabíró lépcsős fellépőket gyártani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!