Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Éjszakai szobatisztaság....

Éjszakai szobatisztaság. Miért történik "baleset"?

Figyelt kérdés
Már 1 hónapja reggelre száraz a pelus. Az első száraz hét után levettem éjszakára.Az első nap száraz maradt,aztán a köv. napokon keltett,hogy anya fázom-tehát bepisilt. Visszaadtam a pelust: 1 hét száraz,levettettem és ismét az előző helyzet.Most megint pelusozunk 1-hete száraz reggelre. Vegyem le ismét róla? Nem ébred fel,csak ha már nagyon fázik-tehát nem tudni mióta fekszik benne.Féltem,hogy megfázik...
2013. aug. 26. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez a 1 bepisilt fel a pelus,utána le a pelus,+int becsurog fel a pelus...na ez nem tesz jót Neki. Lehet 1xűen csak biztonság érzetet ad neki,h pelus van rajta,ezért van az,.h akkor szárazon ébred.

Mivel nem tudni az okot,így vagy marad pár hétig még,majd végleg eldobjátok,ne is lássa utána,ne legyen kísértés se neki,se neked,

vagy még most elmagyarázod neki,h nincs pelus,mert ügyes nagy fiú/lány,és oda adjátok valakinek/kidobjátok.

Mivel balesetek előfordulhatnak később is,én az utóbbit választanám. Lehet kapni direkt ilyen balesetekre védő "fóliát" nem tudom mi a +nevezése,mi nem vettünk,azzal legalább az ágyat kíméled balesetkor.

2013. aug. 29. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Még valami: nem ismerem az esti rutinotokat,de én mindig +vártam míg pisilnek este,és csak utána volt villanyoltás + este nem nagyon ittak.(bár ez utóbbi nem rajtam múlt)
2013. aug. 29. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Esti rutin: pisilás fürdés előtt bilibe és van,hogy fürdés után a lefolyóba is a vizzel,utána már csak 1,5 dl tejet iszik.

Most megint volt 2 éjszaka,hogy becsurgott,sőt ma délután is úgy kelt fel,hogy pisis volt és hidegitette-pedig a nappali alváshoz már 1 hónapja nincs pelus. :(

2013. aug. 29. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. aug. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!