20 hónapos fiamat már kellene bilizésre szoktatni? Nagyon nem együttműködő a bili kérdésben, utálja, üvölt ha meglátja. Nem tudom miért?
Az én LÁNYOM (ő lány!) 20 hónapos, és teljesen szobatiszta! Éjjelre sem kell neki pelus. Én viszont teljesen kihagytam a bilit. Lépcsős fellépő a wc-be, hiszen minket is itt lát. Meg egyébként is felesleges közbeiktatásnak gondolom. Most szokjon a bilire, aztán újabb akadály a gyermek előtt, szokjon a wc-re. Miért?
A kislányom engem is meglepett nagyon! Van egy bátyja, ő csak 2,5 évesen lett szobatiszta. Addig nem igazán érdekelte. De nála sem volt bili. Persze ez is CSAK A GYEREKTŐL FÜGG! Ha nem akarja, tényleg ne erőltesd! Ha viszont szeretnéd már nagyon, próbáld meg a fellépős módszert, talán az jobban érdekli. Ráadásul én kötöttem egy hosszú zsinórt a lehúzónak, így ő is húzza le magának, ez a teljes siker! :) IMÁDJA, akkor is lehúzza, ha nem kell! Vagy jó módszer, ami a fiamnál volt, hogy az ajtóra ragasztottam átmenetileg egy fehér papírt. Ő pedig mindig kapott egy matricát, amit a sikeres produkció után felragaszthatott a papírra a wc ajtón. Ezt is imádta. ( A lányom meg sem várta ezt!) Pankának attól volt ez nagyon érdekes, hogy mi is odajártunk, ő meg jött mindig velem. Egyszer levette a pelust, és kész.... Jött oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!