Létezik, hogy 3 éves lányom még nem érett a szobatisztaságra?
2 éves kora óta próbálkozunk a bölcsivel karöltve, de nem ment.
Mióta ilyen jó idő van, kb. 2 hónpja, a lányom kérésére bugyi van.
Éjjelre sem engedi, és nem pisil be, eddig a 2 hó alatt 3 baleset volt éjjel.
Viszont nappal egyáltalán nem szól, hiába minden szép szó, dicséret, taps, jutalom, nem szól..a bölcsiben sem, és sehol sem.
Szeptemberben menne oviba, már kedzek nagyon ideges lenni, és igazából aggódom is, hisz 3 évesen már kéne vmi jelét mutatnia, hogy érzi, hogy jön vmi, nem?
Sián játszik tovább ha bekakil a bugyiba, a pisinél meg akkor szól, mikor már kifolyt teljesen...
Amúgy nincs benne semmi ellenállás, ha mondom, hogy menjünk a wc-re, vagy bilire, jön, és pisil is, néha már kakit is sikerült a 2 hónap alatt, de ennyi..nem volt áttörés...
sztetek el kéne vigyem orvoshoz??
Auguszus végén tölti a 3 évét...
köszi
Azoknak írom, akik hasonló cipőben vannak:
Már tisztára kivoltam, hogy mi legyen ezzel az ovidologgal, mert megmondták, hogy nem veszik be. Igenám, de ezt az igazgatónő mondta...gondoltam egy nagyot, és bementem a leendő óvónőhöz, és tök őszintén elmondtam neki, hogy mi van. Erre ő is tök őszintén azt mondta, hogy nagyon nem örül, DE!!! adjunk egy esélyt, hátha az új környezet, és a jópofa wc-k, meg a többi gyerek megozza a kívánt hatást pár hét alatt...
Tehát beveszi, vinni kell sok-sok pótruhát, meg zacsit a koszosnak, és segít nekünk..hát bakker majdnem a vállára borultam örömömben...szóval így vagyunk...szorítsatok, hátha addig közben mégis vmi csoda történik...olyan jó lenne...:-))
Mindenesetre azt tanácsolom mindekinek, hogy érdemes őszintének lenni ezek szerint, és akkor talán megértő fülekre talál az ember...én azt is elmondtam, hogy visszavennék a bölcsibe, de nem szeretném, mert 3 évesen beteszik az 1-2 évesek közé, és félek, hogy visszafejlődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!