Hogy szoktassam bilire?
Igaz, hogy még csak 8 hónapos a kislányom, de szerintem jó. Ha másra nem arra, hogy szokja mire való a bili. Aztán majd később,lehet, hogy már egy hét múlva fog szólni, hogy bilizni szeretne.
Mi már most mutatjuk a kislánynak a bilit. Úgy tervezem, hogy novemberben betölti az egy évet, utána pedig amikor jó idő lesz már elkezdjük rendesen használni a bilit. Persze eleinte biztos lesznek balesetek, de szeretném, ha nappalra minél előbb leszokna róla. Mondjuk nem fogom erőltetni, de ha 1-2 hét alatt úgy látom, hogy tetszik neki, és esetleg szól is, akkor nyert ügyem van. Ha nem az se baj, mert akkor visszaadjuk rá a pelust és próbálkozunk később.
2 éves kora előtt nem érettek a babák a bilizésre. Ha előbb kezded erőltetni, akkor lehet, hogy megutálja és később sem szokik rá.
Ha nem sír, és nem erőlteted a ráülést, akkor jó.
2 válaszoló vagyok.
tök jó, hogy a 4es válaszolóval együtt le lettünk pontozva. Csak azért, mert neki 2 évesen már szobatiszta volt a gyereke, én pedig tervezem, hogy egy éves kora után hozzászoktatom a bilihez. Gondolom nem a kérdező pontozott le minket, hanem valami unatkozó személy, aki lényegében nem tud hozzászólni a dolgokhoz, csak lepontozni. Nem mintha érdekelne, csak kicsit érdekes, hogy ilyen miatt miért kell valakit lepontozni. Nyilván az illető háza táján is van mit seperni. Nem hinném, hogy attól rosszabb anya vagyok, hogy nem akarom, hogy a kislányom még 3 évesen is pelust hordjon. Ugyanúgy ahogy a másik válaszoló sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!