Mit tehetnék, hogy végre megoldódjon a dolog?
Köszönöm a választ! Igazából nem erőltették, csak levették róla a pelenkát - nyilván az én beleegyezésemmel. Nem rosszat akartak, hanem jót. És működött a dolog, egyszer-kétszer bepisilt a bölcsiben, de viszonylag könnyen ment a dolog. Elekeseredve többek között azért is vagyok, mert pl. a nővérem kisfiam 3 éves elmúlt, mikor egyik napról a másikra szobatiszta lett, nappalra éjszakára egyaránt, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy az azóta eltelt másfél év alatt hány baleset történt náluk. Szóval kicsit úgy érzem, hogy nekünk is így lett volna jó, és akkor nem szenvednénk állandóan ezzel. De mondom, ezen már változtatni nem tudok, nyilván a pelenkát már nem adom vissza...
Igen, én is tudom, hogy büntetést kilátásba helyezni nem kellett volna, csak tudod, egy idő után már nagyon nehéz mindig türelmesnek, elnézőnek lenni. Többnyire az vagyok, és ha nem foglalkozok annyira a dologgal, akkor alapvetően sokkal jobb a helyzet, de mikor ötször kérdezel rá, hogy kell-e pisilni, és mindig nem a válasz, aztán a végén becsorog... az egy kicsit bosszantó. :( Egyébként most ezt a taktikát próbálom követni, hogy nem foglalkozok vele, nem tulajdonítok jelentőséget a dolognak, ha becsorog, szó nélkül kicserélem, de azért mégis szeretném, ha megoldódna végre. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!