Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mikor vehetem le a pelust a...

Nittababy kérdése:

Mikor vehetem le a pelust a kislányomról ha pisil kakil a bilibe de szólni még nem tud?

Figyelt kérdés
16 hónapos nagyon ügyesen pisil kakil bele ha ráültettem de szólni nem tud!!akkor hogyan lesz szobatiszta??várjam meg még szólni tud és addig is ültesem a bilire??vagy hogy csináljam ??

2012. júl. 13. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha szólni nem is tud, de ráül, ez a lényeg. Ha valóban ilyen ügyes, ne adj rá pelust, majd odamegy a bilihez, ha kell neki vmit ott csinálnia:)
2012. júl. 13. 10:18
 2/9 A kérdező kommentje:
ja bocsi azt elfelejtettem írni hogy izomgyengeség miatt tornázunk és járni még nem tud!!
2012. júl. 13. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor még pihentesd kicsit ezt a dolgot, minimum addig, míg megtanul járni.
2012. júl. 13. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Off: én nem értem :(

Ha nem tud szólni, és nem megy oda a bilihez, akkor honnan tudod, hogy mikor "kell" ráültetni? Szerintem ne erőltesd!

A pelenkába már egyáltalán nem pisil/kakil?

2012. júl. 13. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

hát akkor még közötök sincs sajnos a szobatisztasághoz, ha jól értem akkor véletlen műve, ha épp pisilnie kell, és bilire ülteted akkor elcsípitek.

akkor reggel és fürdés előtt ültesd továbbra is a bilire, ez nagyon jó pelus spórolás, de a szobatisztasághoz semmi köze, majd jövő nyáron elkezditek, addigra szólni is tud, na meg meg is érik talán rá, mert ugye még nem képes visszatartani

2012. júl. 13. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

16 hónaposan nem érett a szobatisztaságra!

Sőt ezek szerint még másban is el van maradva!

Nem értem az ilyen anyákat!

2012. júl. 13. 15:05
 7/9 A kérdező kommentje:
kedves útólsó nem kértem a kritizálást és azért ültettem bilire mert nem akart kakilni és pisilni mindig az üres pelust dobtam ki és a bilibe meg pisil és kakil!!
2012. júl. 13. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Úgy látom nemcsak a babádnak, Neked is kéne még tanulni, főleg helyesen írni és fogalmazni!

2012. júl. 15. 10:46
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen megkérek mindenkit hogy aki nem tud a kérdésemre válaszolni az távozzon arra nem vagyok kíváncsi!!!kedves utolsó téged nem tanítottak meg rá hogy tévedni emberi dolog!!
2012. júl. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!