Van itt olyan akinek 3 évesen vagy azután sikerült a szoba tisztaság?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves lesz novemberben és sehogy se állunk vele :( egyáltalán nem akarja a dolgot. Már próbáltam mindent de kijelentette hogy nem akar csak a pelusba pisilni.
Kezdek kétségbe esni mert már minden ismerősünk gyereke szoba tiszta csak mi vagyunk lemaradva.
szept. 2. 13:23
11/12 A kérdező kommentje:
A helyzet változatlan sajnos. :( ugyanúgy nem érdekli a dolog hallani se akar a pelenka nélküli létről. Egyelőre nem is próbálkozom nem látom sok értelmet. De egyelőre el se tudom képzelni hogy átkattanjon benne bármi is és egyik napról a másikra sikerüljön neki.
nov. 2. 22:22
12/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ahogy mondtam az én kisfiam se volt hajlandó tegnapig pelus nélkül lenni. Reggel felkelt, ráült a vécéjére és pisilt is. Csak pislogtam😄. Hidd el nálatok is így lesz😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!