Van itt olyan akinek 3 évesen vagy azután sikerült a szoba tisztaság?
Kisfiam 3 éves lesz novemberben és sehogy se állunk vele :( egyáltalán nem akarja a dolgot. Már próbáltam mindent de kijelentette hogy nem akar csak a pelusba pisilni.
Kezdek kétségbe esni mert már minden ismerősünk gyereke szoba tiszta csak mi vagyunk lemaradva.
"Már próbáltam mindent de kijelentette hogy nem akar csak a pelusba pisilni."
Hogyan pisil a pelusba? Ha leveszed róla a pelenkát nem pisil? Mit csinál olyankor, ha pelus nélkül van, visszatartja? Ha pedig ráadod, azonnal beleengedi a pisit? Mondani szokta?
Hány órát bír ki amúgy pisilés nélkül?
minek akarod megoldani? neked csinálja a műsort, mert ennyire rá vagy feszülve. ráértek, hagyd békén.
A lányom a 3. szülinapja előtti héten lett az, még a szülinapján bizonytalan voltam hogy a játszóházba pelenkában vigyem-e, kibírja-e (10 nap múlva kedzte az ovit).
A fiamnak 3,5 év kellett hozzá
Kisfiam júniusban volt 3 éves és augusztusra lett szobatiszta.
A lányaim már 2 és fél évesen sem voltak pelenkások. Ez nagyon változó.
Mi újság kérdező?🙂
Kisfiam most 3 év 2 hónapos. Egyáltalán nem érdekelte sem a vécé , sem a bili pedig vettünk neki tanuló vécét hátha az érdekelné de az sem. Ma egyik pillanatról a másikra ráült és pisilt. Én is sokat idegeskedtem ez miatt. Nemrég elengedtem ezt az egészet és meg is lett az eredménye. Nálatok is ki fog alakulni hamarosan ne aggódj🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!