23-24 között, aki kivitte a gyereket pisilni ,mikortól nem kellett kivinni vagy ment magától?
5 éves zavarja, hogy kell éjjelre pelus.
Ha nem viszem ki éjfél körül bepisil, de utána már reggelig bírja.
Az első 2-4 órában pisil be, ez előfordul nappali alvásnál is.
Olyan mélyen alszik azt sem veszi észre hogy átöltözik, kiveszem a lepedő betétet.
Mért nem bírja az első pár órát, míg utána reggel 8 kor zavarnom kell pisilni,de sokszor nem is megy el csak később.
Aki ugyan így éjjel kihordta mi segített, mennyi idő múlva oldotta meg a gyerek?
2 köszi, szerinted nem küldinki az ember.
9 kor fekszik, mese után még pisil és úgy fekszik le.
Az éjszakai szoba tisztaság nem ettől fog kialakulni. Az egy folyamat. Idegrendszeri érés, hormonok... Ezzel hogy felkelted csak azt segíted elő hogy ne kelljen mosnod. Hogy mikor fog magától ébredni? Lehet hogy soha. Mivel én 34 évesen se kelek fel éjszaka pisilni. Az egy más kérdés mikor válik éjszaka szobatisztává. A válasz pedig az hogy akkor amikor megérik rá.
Ha 6 évesen még fennáll a probléma akkor érdemes orvoshoz fordulni
Azért nem írtam, hogy kimegy mert ez szerintem egyértelmű, hogy kimegy pisilni.
Tudom hogy érés és egy hormon, de azt nem értem, hogy 9-12 ig bepisil, de után ha 11 kor pisil akkor reggel 8 ig meg nem.
Orvosnál voltunk tavasszal.
Azért is vettem le mert felnőtt m es pelus kell rá, ilyen dög melegbe teljesen bele izzad, kipattog tőle, és őt is zavarja.
Én 12 ig úgy is fent vagyok így ez nekem nem gond, csak érdekelt volna mikor hagyhatjuk ki kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!