Van rá esély, hogy ovira szobatiszta legyen?
Kisfiam holnap 3 éves, szeptemberben megy oviba.
Ha ráültetik a kis wcre a bölcsiben, akkor belepisil. Itthon ha szólok neki, hogy üljön bilire, akkor ráül, belepisil, neki egy móka.
A napokban próbáltam, hogy levettem róla és csak alsógatya volt rajta, nem hogy nem szól, hogy kell, de nem is zavarta, vígan elvolt a pisis gatyában. Úgy vettem észre, hogy bepisilt, hogy véletlenül beleléptem az előszobában.
Teljesen kétségbe vagyok esve, szeptemberben ovi, ott meg nem fogják ráadni.
Már csak azért is kétségbeejtő, mert sokszor pisil keveset, tehát ott majd 10-15 percenként be fog pisilni?
Annyi ruha és mosószer nincs a világon amivel ezt bírni lehet... És mivel nem is zavarja, ki tudja mikor veszik észre...
Kivagyok teljesen. Van két nagyobb gyerekem, náluk tök sima volt minden, ők szóltak már 2 és fél évesen is ha pisilni kellett, ovira mindkettő szobatiszta volt nappalra és éjszakára is.
Van valami tanácsotok vagy tippetek, hogy mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!