Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Más gyerek is ordít,ha a wcre...

Más gyerek is ordít,ha a wcre akarják ültetni?

Figyelt kérdés

A kisfiam 3 múlt. Tudja,hogy mikor kell pisilnem, kakilnia,szól is előre. A pisi megy a békas piszoárba. Na de a kaki... Nem hajlandó ráülni a wcre. Ordít. Mit lehetne csinálni? Már van több fajta wc szűkítő itthon. Ígértünk már mindent. De semmi... Nem erőlretem napi szinten. Hetente próbálkozok kb.

A bilire se ül rá

jún. 10. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Pelus. Elvonul,kakil,tisztába teszed. 4 éves korig körülbelül sok ovis így kakil este otthon. Csak a szülők nem kötik senki orrára.

Ettől még szobatiszta! Az óvónőnek sem kell tudnia. Védőnőnek se. Majd kinövi.

Viszont! Ha így erőlteted,nagyon komoly problémái lesznek a gyermekednek!!! Tényleg ezt akarod? Komolyan?

Miért ártasz direkt neki?

Nem érett rá. Jelzi. Folyamatosan. Mégse érted meg.

jún. 10. 12:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem erőltetem neki. Időnként megpróbálom,ha sír,abban a pillanatban leveszem róla. Nem kényszerítem.

Így az alsógatyába kakil,már nem akarom egész nap pelenkában tartani,mert a pisi szépen megy.

jún. 10. 12:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Teljesen más időpontokban kakil napközben,olyan is van,hogy többször. Szóval nem tudom azt csinálni,hogy minden nap mondjuk du 5kor ráadom a pelenkát,mert fél6kor kakil.

Éjszakára se kell már neki a pelenka,éjszaka nem pisil

jún. 10. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk magátol hagyta ezt abba, mert rajött, hogy alsógatyába kakilni kellemetlen, míg bilibe csak belemegy és kesz. Addig pelusba ment, neha gatyába. Ő is simán bilibe pisilt már. Kell idő, hkgy megszokja. A vécét nem szerette sokáig, mert olyan magas, és utálta, hogy belepottyan a kaki.
jún. 10. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen abbahagynám a próbálkozást. Ha a gatyába kakil, együtt gurítsátok bele a kakit a wc-be, mondd neki, hogy az oda való. A gatyát meg kimosod. Amikor te mész wc-re, mindig kérdezd meg hogy akar-e jönni, de csak akkor vidd, ha kéri. Tudom, hogy pocsék mosni a kisgatyákat, de nem tudod gyorsítani a folyamatot, csak lassítani ha szorongani kezd rajta.

Ha már szól a kaki előtt és kér pelenkát, akkor legalább mosni nem kell annyit.

jún. 10. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az enyèm se ült wc-re. Mèg akkor sem, mikor màr bilizett.

Jò, hogy nem erőlteted, ha ennyire tiltakozik, akkor csak olaj a tűzre.

Az enyèm pl viszonylag koràn bilire szokott, de 5 és fèl èves koràig csak abba kakilt. Akkor egyik napról a màsikra szokott àt.

jún. 10. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A fiamnak majdnem fél év volt az az időszak, amikor wc-be pisilt, de kakálni nem volt hajlandó. Elmúlik, de én most legalább néhány hétig nem ültetném wc-re.
jún. 10. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én arra emlékszem sokáig tartottam a wc luktól..beleesek, vagy kijön onnan valami, igazaból nem tudom pontosan miért de sokáig féltem oda kakilni. Szóval lehet a sima bilizés jobb lenne.
jún. 10. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!