Meddig normális,ha bepisil a gyerek?
Sziasztok
Kisfiam 2,5 èves ma próbáltuk újra a szobatisztaságot,de bepisilt kb 6szor a dèlelőtt folyamán ès vagy utána szólt vagy mèg utána sem. Szüneteltessem megint? Vagy várjunk pár napot hátha lesz előre haladás?
Januárban kezdenè az ovit,addig jó lenne ha leszoktatni a pelusról
Köszi
2 éves mult afiam eddig semmi sikermost napok óta leveszi magáról a pelust...sikerült párszor a pisi a bilibe de pl a szönyegeket moshatom ki mert pisisek a balesetek miatt és szólt hogy anya kaka kerek pelust.
Előtte hiába próbáltam semmi.mist egész jól haladunk sztem ..ugyhigy jol haladtok sztem tiis jolesz az januárra :)
Ha még lenne 10 gyerekem sem érteném meg, hogy mi értelme hetekig, hónapokig "szoktatni" a gyereket, próbálkozni, súrolni a kanapét, szőnyeget, mindig lesben állni, mindenhova bilivel és váltóruhával menni, bokorba pisiltetni, mert nem bírja tovább egy lépést sem....
Erre van a pelenka, hogy ott legyen a gyerek fenekén, amíg nem képes szólni és tartani.
(Moshatóztunk 3-ból 2 gyereknél, úgyhogy nem bántam volna, ha minél előbb sikerül, de akkor se így megy.)
Ha hatszor bepisil egy nap, akkor nem áll készen. Kár erőltetni.
Ha készen áll, ha tényleg készen áll, és nem külső hatásra erőlteted, akkor nem húzódik hetekig. Mindhárom gyerekem eltérő időpontban, DE egyik napról a másikra szobatisztult. Háromszor nem lehet "szerencse", főleg mert szinte mindenben teljesen mások. A legkésőbb a legkisebb lett szobatiszta (3 év 8 hónaposan), leghamarabb a középső (2 év 2 hónaposan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!