Mit tudok tenni hogy ne legyen ez?
Lányomról a nyárra levettük a pelust. Nem a szobatisztaság céllal, hanem hogy ne süljön bele, szellőzzön. Ha kaklini kellett, azt már szépen mondta. Pisit meg fel lehet törölni alapon.
Mostanra eljutottunk oda, hogy ha meztelen, simán elmegy egyedül pisilni/kakilni. 0 balesettel. Ha viszont ráadok csak egy bugyit akár, akkor a kakiért szól, a pisi meg úgy 10ből 4x a bugyiba megy.
Szeptembertől megy közösségbe, addigra le kellene tenni nappalra.
2! Talán mert nem ez volt a kérdés 😅
Nálunk nem kell szobatiszta legyen. Szoval menni fog.
Az volt a kérdés, hogy tudnám ösztönözni, hogy bugyiba is elmenjen pisilni, ne csak meztelenül.
Erre viszont semmit nem írtál, magyarán nem volt hasznos a valaszod, mivel a kutyát nem érdekli, nalatok hogy került oviba, nem a feltett kérdésre válaszoltál
Még ha a 2es nem is válaszolt a kérdesedre,akkorsem kéne ilyen paraszt modon beszelned vele.
Lehet a lányod is azert nemfogja fel a külombséget pelenka es bugyi közöt mert az anya nemtudja szépen normálisan elmagyarázni neki.
7!
👏
2!
Nem, még mibdig nem a kérdésemre valaszoltál a 2es válaszoddal. Ha szerinted de, akkor bizony nem velem van a probléma. Én nem settegettelek téged, csak leírtam, hogy a kutyát nem érdekli nálatok mi volt a feltétel, mert nem ez volt a kérdésem. Ezzel szemben te jössz és sértegetsz. Mert ez a tudod-e értelmezni, meg hogy at én idegrendszerem sem tűnik érettnek (mintha a 2nek köze lenne egymáshoz) szöv3get nyomsz. Ha elsőre ezt a válaszod írtad volna le, nem pontoztunk volna le, mert akkor legalább a kérdésre válaszoltál volna. De mind1, velem van a hiba nyilván 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!