Az éjszakai pelusról hogyan kell elkezdeni a leszoktatást ?
Kisfiam 2 éves.
Kb 3 hete kezdtük el hogy napközben nincs pelus.
Már szépen szól,nem pisil be.
Alváshoz kell már csak pelus.
Az éjszakai szobatisztaság nem elhatározás kérdése, hanem hormonálisan szabályozott. Ha még nem érett rá, akkor csak a feszültseget növeled benne a sikertelenséggel. Ha majd reggelre száraz a pelus, akkor lehet próbálkozni pelus nélkül.
Most örüljetek a napközbeni sikereknek és akkor se törjetek le, ha lesz 1-2 baleset. Ügyesen haladtok!
Ahogy már írták előttem is, nem nevelés és elhatározás kérdése, hanem hormonálisan kell megérnie rá.
Nekem is 2 évesen lett szobatiszta a fiam, most 4 éves, de éjjelre még mindig kell pelus. Voltak próbálkozások, volt hogy 2 hétig pelus nélkül aludt, néha szépen fel is kelt és kiment pisilni, de az esetek többségében bepisilt úgy álmában, hogy észre se vette és reggelig aludt a pisiben. Szóval én visszaadtam rá éjjelre, mert ez így nem jó. Majd ha száraz lesz rendszeresen a pelus reggel, akkor érdemes levenni róla éjjelre
2.szülinapján kezdtük el nappalra, 1 het alatt teljesen szobatiszta lett.
Viszont éjjelre 3 éves koráig kapta.
Amikor mar volt 2 egybefüggő száraz éjszaka, akkor vettük le. Utana is volt 1-2 baleset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!