Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Akiknél nem találtak szervi...

Akiknél nem találtak szervi problémát éjszakai bepisilésnél?

Figyelt kérdés

Kedves Szülők!

Lányom 7 éves múlt, és még nem volt 1 száraz éjszakánk sem. Egyszerűen nem érzi, arra sem ébred fel ha reggelre tocsog az ágy. Allergiás asztmás, így ősztől tavaszig még rosszabb a helyzet.

A covid nagyon közbeszólt a kivizsgálásokba, így csak most sikerült elkezdenünk. Az uh negatív, annyit mondtak lehet kell majd egy vizeletürítési uh is, most hónap végén kell vesegondozóba mennünk, reggeli első vizeletet kell vinni.

Érdekelne akik hasonló cipőben jártak, azoknak hogyan volt tovább? Milyen további vizsgálatokra érdemes menni?

2022. aug. 16. 07:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem, semmit. Mondjuk a házidokink is megér egy misét.. De váltani meg nem tudunk. Örültem ha újra kaptunk időpontot.

Az elmúlt 2 évben 2 kórházba is volt több időpontunk. De vagy a lányaim voltak betegek, vagy bezárt a gyermekosztályon az összes szakrendelés.

2022. aug. 16. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is mindig bepisiltem éjjel. Nekünk azt tanácsolta az urológus, hogy minden éjjel ugyanabban az időpontban keltsenek fel pisilni. Anyukám jött, keltett, kikísért a wc-re, utána meg vissza. Kb.2 hónapig kellett engem kelteni, utána felkeltem magamtól. Később meg már bírtam reggelig.
2022. aug. 16. 13:24
 13/17 Isti22 ***** válasza:

ma 11:04

Én is minden este bepisiltem, pedig nem volt szervi bajom.

Nem kellene elvetni a pszichés lehetőséget. Gyerekeknél sokkal valószínűbb, mint valami furmányos szervi dolgot kutatni, főleg ha eddig egy orvos sem találta meg az okát.

2022. aug. 16. 14:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Látom még mindig nem megy az értő olvasás kedves Isti.

Hiába írod le még 3x, értsd már meg, hogy a gyerem nem szimplán bepisil 1-2x, nem vissza esett a szobatisztasággal, hanem még mindig pelenkás éjjelre születése óta, mert - ismét írom- EGYÁLTALÁN NEM ÉRZI éjszaka ha pisilnia kell, de arra sem ébred fel, hogy tocsog a pisitől az egész ágy.

Előbb hiszem, hogy hiányzik a hormon belőle ami ébreszti mint pszichés.

2022. aug. 16. 15:01
 15/17 Isti22 ***** válasza:

Értem, csak azt nem értem, miben más ez, mint az én esetem, amikor én is minden este bepisiltem és én sem ébredtem fel rá. Néha arra sem, amikor leestem az ágyról :D

Nekem csak az a fura, hogy egyáltalán nem vagy hajlandó számításba venni a pszichés lehetőséget.

2022. aug. 16. 16:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Mert gondolom Te nem egy nehéz szövödményekkel tarkított veszélyeztetett terhességből, komplikált császárral, sorvadt babaként születtél, koraszülőttnek tekintve, nem fejletlen az idegrendszered..
2022. aug. 16. 16:51
 17/17 anonim válasza:
Azon kommentelőknek üzennék, akik a leki problémát erőltetik, hogy szerintetek van olyan lelki probléma ami egyhuzamban tart 7 éven keresztül?? Nyílván egy gyereknek is lehet lelki traumája, ezt aláírom, de most komolyan, szerintetek ez tényleg elképzelhető dolog lehet??
2022. szept. 13. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!