Ki mikor kezdte a szobatisztaságra való szoktatást?
A lányom 1,5 éves volt.
A fürdőben volt a bili, mikor mentem wcre ő egyszer ráült a bilire. Tetszett neki. Szóval onnantól jött velem,letoltuk a bugyipelust és cs7csült. Mikor sikerült beleprodukálnia, nem húztam vissza a pelust. Kérdezgettem egy pár napig h kell e. És mentünk. Majd már ő jelezte (nem beszélt még, odahúzott a fürdőbe, vagy mutogatott.
Az ikrek most kezdik. 2,5 évesek. Náluk is kint van a bili jó ideje de nem érdekelte őket a dolog.
A fiam egy hete kezdte h ráül,
és pisilt is egyből. Ő már nappalra teljesen szobatiszta is. Az udvarról is beszalad, letolja a gatyát és pisil.
A kicsi lány viszont még a környékén sincs a dolognak. Még csak nem is érdekli h pisis a bugyija ha kint vagyunk... Szóval neki még érnie kell
Kb másfél évesen kapott bilit, ott volt mindig szem előtt a fürdőben.
Este fürdés előtt néha ráültettem, beszéltem neki róla.
Aztán egyszer csak pont 2 évesen hozta a bilit, és közölte hogy pisi(még csak szavakat mondott) Onnantól napközbenre szobatiszta volt.
Én is mutattam neki korán, meg mondtam mikor ment kakilni, hogy mehetne a wc re, ő mondta nem kakilok bilibe. 2 sem volt mikor már mondta hová bujjon, tudtam, hogy kailni bújik, de a bilit nem akarta.
3 évesen vettem le és mondtam ez van, pár percig tiltakozott, mondta hogy adjam rá a pelust. Első 2 napban reggel vagy 5x bepisilt mikor levettem az éjszakai pelust, de kb ennyi volt. Még most is vannak balesetek főleg mert eljátsza az időt, 3.5 éves most
3 evesen egyik reggel mondtam, matol nincs pelenka. Ott a wc, vagy bili.
Fel orat sirt (nyavajgott inkabb), utana viszont ugy ment a wc-re mintha mindig is oda jart volna.
Ettol a naptol kezdve szobatiszta ejjelre es nappalra is.
En nem bohockodtam masfel meg 2 evesen matricakkal, enekekkel, stb. nem csinalok se magambol majmot, sem a gyerekbol hulyet, egyszeruen megvartam, mig agyilag megerik ra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!