Mi lehet az oka hogy a bölcsiben nem szól?
Figyelt kérdés
Kisfiam itthon volt "nyaralni". Szépen szobatisztult. Itthon azóta sincs gond. Szépen szól, intézi a dolgát. Viszont 1 hete újra bölcsiben van. Ott kaka miatt egyszer se szólt, de már tegnap be is pisilt. Alvásnál is többször belisilt pedig itthon egyszer se. Mi lehet az oka hogy ott nem szól? Másnak is volt ilyen? Félek visszaadják rá a pelenkát.2022. aug. 12. 08:17
1/3 anonim válasza:
Ugyanez volt nálunk. Tavaszi szünetben lett szobatiszta, ezt jeleztem szünet után a bölcsiben. Ott azzal fogadtak napokon keresztül, hogy ez a gyerek nem szobatiszta. Ők is fenyegetőztek a pelussal. Én csak azért sem adtam rá reggelente, de volt a szekrényében mindig pelus és sok váltóruha is. Kb.egy hét volt, és ott is szobatiszta lett.
3/3 anonim válasza:
Nálunk se mindig szól a bölcsiben, itthon hetek óta nincs pelenka, ott az egyik nevelő inkább ráadja. Szerintem valahogy érzik, hogy nem bíznak meg bennük annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!