Kinél mennyire partnerek a bölcsiben?
Nálunk egyáltalán nem voltak támogatók.
Kislányom itthon volt 2 hétig, csoda szépen kialakult a nappali szobatisztaság.
Bölcsiben első nap nem volt gond, második nap viszont az udvaron bepisilt így vissza a pelus borult minden :(
Nálunk amikor influenza alatt több mint a fél csoport otthon volt, akkor is azt mondták: "nekik nincs idejük kérdezgetni, meg kísérni" - fővárosi önkormányzati bölcsi...
Azóta sem szobatiszta a kakival. 😔
Kisfiam egyaltalan nem szolt, se itthon, se a bolcsiben, sot nem is zavarta, ha bepisilt - itthon azert probalkoztunk, pisilt bilibe is meg wc-be is, de kb. csak veletlen.
Bolcsiben vittek oket orankent pisilni, volt amikor sikerult, de ennyi, nem szolt.
Egyik nap levettek rola bent, jobban figyeltek ra, delutan mondtak nekem, hogy holnaptol tobb valtoruhat kernek, nincs pelus.
Meglepett, de mondtam oke, onnantol en sem adtam ra pelust, se ejjel, se nappal, egy 1 honap alatt volt 5 kaki baleset bent, pisi soha, itthon sem.
En sem hittem, hogy ilyen egyszeruen fog menni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!