Nem akar a bilibe/wc-be kakilni.. van ötletetek?
Figyelt kérdés
Biztos nem az én gyerekem az első, de nem találtam hirtelen jó cikket. Mindig visszatartja a kakit, így bekeményedik neki. Amúgy rendesen eszik/iszik, így nem lenne gond, de addig tartogatja, amíg már kúpot kell kapjon.
Szól, hogy kakilnia kell, de nem akar a bilire ülni, ellenkezik. Ha esetleg ráül, akkor sem engedi ki. Pisivel nincs gond.
Amit próbáltunk: puhító ételek (őrölt lenmag, aszaltszilva, joghurt, több olaj, zöldség-gyümik, teljes kiörlésű holmik), meg már kap dulcosoftot, az elején segített, de már nem. Többet nem merek abból adni neki.
Aki hasonló cipőben járt, mi lett a megoldás? Tudtok jó cikkeket?
2022. máj. 19. 11:30
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Olyan érdekel, aki szintén átestt ezen. :)
2022. máj. 19. 11:48
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem lelki okai vannak, de nem tudom, hogyan segithetnénk. A védőnő csak azt mondta egyen ilyeneket meg széklet lágyítót.
2022. máj. 19. 12:03
6/7 anonim válasza:
Azt sejted, hogy lelki oka lenne? Történt vele valami kellemetlen, esetleg a szorulás miatt félhet, mert fájt neki már? Ovis koromból tisztán emlékszem,hogy én féltem amiatt, hogy megint fájni fog, én is tartottam és persze, pont én csesztem ki magammal.
7/7 A kérdező kommentje:
2.5 éves. Volt szorulása is, aztán fosós-hányós vírus is.
2022. máj. 20. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!