!Kisfiam???? 3é+2honapos. KB.13hós kora óta szoktatjuk a szobatisztaságra.eddig eredménytelenül,ha kérdezem tőle kell pisilni mindig nem a válasz,itthon leveszem a pelenkát róla akkor össze vissza pisil.Bolcsodeben 2hete kezdték a szoktatást,
azt mondják ügyesen vissza tartja,néha pisil wcbe de legtöbbször pelusba.Elvagyok keseredve,szeptembertől ovi...En szóltam bölcsibe h én nem látom a gyereken hogy addigra sikerül e leszokni a pelusrol,nem e maradhatna egy évet még,azt mondták hogy ilyenre nincs lehetőség.pedig én hallottam hogy van
Mindegy nem is ez a lényeg... tanácsot kérnék ki hogy csinálja??? 2 nővére van neki náluk sikeresen 2 éves korukra elértem hogy ne kelljen pelus. Nagyon el vagyok keseredve????
Pont ugyanebben a cipőben járunk. Harmadik gyerek, a tesóknál nem volt probléma. Nálunk is kisfiú a kicsi.
A megmondóemberek "bölcs" tanácsait engedd el a füled mellett. Sajnos én is tudom milyen nyomasztó, amikor a jótanács vagy biztatás helyett a szülői kvalitását kérdőjelezik meg az embernek.
Én azt hiszem egyszerűen arról van szó, hogy hiába 3 éves korára a többség magától elhagyja a pelust, a mi gyerekeink nem érettek még a szobatisztaságra. Én is próbálkozom,örül is, ha belemegy a bilibe a pisi, de magától nem megy el. Én konzultáltam gyerekpszichológussal is, aki azt mondta, hogy nem szabad ráfeszülni. Neki kell meghozni a döntést,hogy elhagyja a pelust. Ehhez viszont testileg és lelkileg is meg kell érni hozzá.
Én most a leszoktatós bugyival próbálkozom különben.
Az ovi nem utasíthatja el a gyereket az miatt, hogy nem szobatiszta. Ha minden más területen rendben van minden a gyerkőccel, a bölcsi szerintem csak visszahúzná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!