Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » !Kisfiam???? 3é+2honapos....

!Kisfiam???? 3é+2honapos. KB.13hós kora óta szoktatjuk a szobatisztaságra.eddig eredménytelenül,ha kérdezem tőle kell pisilni mindig nem a válasz,itthon leveszem a pelenkát róla akkor össze vissza pisil.Bolcsodeben 2hete kezdték a szoktatást,

Figyelt kérdés

azt mondják ügyesen vissza tartja,néha pisil wcbe de legtöbbször pelusba.Elvagyok keseredve,szeptembertől ovi...En szóltam bölcsibe h én nem látom a gyereken hogy addigra sikerül e leszokni a pelusrol,nem e maradhatna egy évet még,azt mondták hogy ilyenre nincs lehetőség.pedig én hallottam hogy van

Mindegy nem is ez a lényeg... tanácsot kérnék ki hogy csinálja??? 2 nővére van neki náluk sikeresen 2 éves korukra elértem hogy ne kelljen pelus. Nagyon el vagyok keseredve????

#szobatisztaság #pelenkamentesség
2021. jún. 21. 19:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
7.Figyeljel már ide kinek hiszed te magad??!onnan a képernyő mögül belelatsz az életembe? Te ítélkezős szardarab.Mi az hogy szégyen lengi körül a témát?Te beteg vagy kezeltesd ki magad azt AJÁNLOM.Te valamit nagyon félre érthettél,sosem volt érte bántva sem megszegyenitve...Nekem nem kell kis előadást tartanod h mik a szeretet feltételei...Talan azért vágod ilyen jól az ítélkezős témát mert abban élsz.. Told el inkább a biciklit. Te testileg lelkileg kielegitetlen....
2021. jún. 23. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
13 hónapos korától miert szoktatod? Olyan korán nem érdemes. Biztos ez a baj, benne maradta korai eroltetes. Az ovinak kötelessége bevenni, nem feltétel a szobatisztaság egyébként.
2021. jún. 27. 13:19
 13/14 A kérdező kommentje:
12. Teljes odaadással türelemmel próbáltam a szoktatást, nem erőltettem neki semmit. Nagyon remélem hogy oviba majdigy is fel veszik. Egyébként 2 napja maga kéri a bugyit sokszor be is pisil mondom neki hogy nincs semmi baj majd legközelebb sikerül. Gyakorolja ügyesen. És nincs megszidva ha nem sikerül neki.
2021. júl. 1. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Pont ugyanebben a cipőben járunk. Harmadik gyerek, a tesóknál nem volt probléma. Nálunk is kisfiú a kicsi.

A megmondóemberek "bölcs" tanácsait engedd el a füled mellett. Sajnos én is tudom milyen nyomasztó, amikor a jótanács vagy biztatás helyett a szülői kvalitását kérdőjelezik meg az embernek.

Én azt hiszem egyszerűen arról van szó, hogy hiába 3 éves korára a többség magától elhagyja a pelust, a mi gyerekeink nem érettek még a szobatisztaságra. Én is próbálkozom,örül is, ha belemegy a bilibe a pisi, de magától nem megy el. Én konzultáltam gyerekpszichológussal is, aki azt mondta, hogy nem szabad ráfeszülni. Neki kell meghozni a döntést,hogy elhagyja a pelust. Ehhez viszont testileg és lelkileg is meg kell érni hozzá.

Én most a leszoktatós bugyival próbálkozom különben.

Az ovi nem utasíthatja el a gyereket az miatt, hogy nem szobatiszta. Ha minden más területen rendben van minden a gyerkőccel, a bölcsi szerintem csak visszahúzná.

2022. jún. 28. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!