Hogyan segítsem, hogy szobatiszta legyen?
Figyelt kérdés
A lányom két éves és úgy néz ki, szeptembertől kezdi az ovit (mini csoport). Tegnap voltam beiratáson, ott mondták, hogy nem feltétel a szobatisztaság, de jobb lenne. Addig vhogy el kéne érni, hogy az legyen, csak sajnos eddig sehogy nem megy, pedig próbálkozunk. Volt egy időszak, amikor mondta, hogy bekakilt, de mostanában már nem. Sőt, az sem érdekli, ha tele a pelenka, csak ha már átázik. Bilire nem hajlandó ülni, pedig egyszer már belepisilt, azóta sem. 3 hónapja született meg a kisöccse, akkor nem akartuk erőltetni, mert amúgy is sok inger érte, de most már nagyon időszerű lenne. Arra vagyok kíváncsi, kinek mi vált be, milyen módszer segített. Tudom, az sem jó, ha erőltetjük és lehet magától elkezdi, de halogatni sem akarjuk, nehogy még augusztusban se legyen változás és emiatt ne vegyék fel az oviba.2021. ápr. 21. 13:02
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy feléri-e a wc-t, de a wc szűkítőt is ki lehetne próbálni. Hátha az motiválná egy kicsit, hogy úgy pisilhet mint anya.
2/4 A kérdező kommentje:
Avval is próbálkoztunk, de egyelőre nem akar ráülni.
2021. ápr. 21. 17:43
3/4 anonim válasza:
Várd meg a jó időt, mikor meleg van. Leveszed róla a pelust és adsz rá bugyit. 1-2 baleset után lehet rájön, hogy egyszerűbb a bilibe/wc-be pisilni. Egy próbát megér.
4/4 anonim válasza:
Láttam olyan óvodát de magán óvodát az interneten ahhol szintén van Mini csport. Viszont ott nem baj ha a Mini csoportban még nem szobatiszták a gyermekek, vagy a délutáni alvásnál még nem szobatiszták.
Viszont ha a Mini csoport végére sem lesz egyik gyermek szobatiszta nappalra, és a délutáni alvásnál akkor Szeptembertől a Kis csoportot nem biztos elkezdheti a gyermek. Hanem legfeljebb a Speciális óvodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!