Ha leveszitek a pelenkát, hogy kerülitek el, hogy ne legyen pisis az ágy, vagy a szőnyeg?
Figyelt kérdés
Már a legtöbb szőnyeget felvettem. De tegnap lepisilte a kanapét. Volt rajta bugyi és rövid nadrág is, szóval nem értem más hogy csinálja?2020. júl. 4. 14:00
11/13 anonim válasza:
Amikor a fiam úgy döntött nem kell neki a pelenka vettem vízhatlan lepedőt és az ágytakaró alá terítettem. Mondjuk rögtön hasznát is vettük mert még kb aznap ráborított a kanapéra egy nagypohár banánturmixot.
12/13 anonim válasza:
Nem lesz minden gyerek hipphopp szobatiszta. Három gyerekem van, első kettőnél simán ment, nem volt baleset. Most a kicsinél hetek óta tart és bizony vannak balesetek.
Az ágyán gumilepedő van, de máshol nincs.
A kert jó ötlet, szerencsésebb nyáron átmenni ezen mint télen.
Viszont szerintem elkerülhetetlen, hogy ne jusson ide vagy oda pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!