Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Védőnő tanácsára levettem a...

Védőnő tanácsára levettem a pelust fiamról aki a héten tölti be a 2. szülinapját. Egész nap bepisil mindenhová. Ez így normális? Türelmesnek kell lenni vagy nem érett még meg rá?

Figyelt kérdés

Szépen kakil pisil bilibe a gyerek már. De főleg akkor ha mondom neki, hogy üljön rá. Hónapok óta. Már egy ideje a zuhany alól is ki ki jön és bele pisil vagy kakil.

Ha bekakul pelusba legtöbbször szól.

Szóval ma levettem. KB 40 percenként kérdeztem, hogy kell e neki. Vittem is a fürdőbe. 1x sikerült is neki.

A többi alkalommal azt mondta, hogy nem kell de volt, hogy rá 2 percre bepisilt

Kb 5x biztosan. Egész délelőtt csak törlöm a pisit mindenhonban

Ti mit gondoltok erről?

2020. ápr. 30. 12:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sztem korai volt, nyilván azért pisil össze vissza. Én 2 és fél évesen kezdtem el szobatisztaságra tanítani és nagyon gyorsan haladtunk. Látszott rajta h már megérti a dolgokat. Mire kezdte az ovit már szobatiszta volt. Viszont még kellett fél év pluszba az éjszakai szobatisztasághoz ( volt amikor annyira mélyen aludt h bepisilt). Most 3 és fél éves és már szól ha pisilnie kell és kimegyünk éjszaka is. Én nem bántam meg h nem siettettem a dolgot, lehet pár hónapot még nektek is várnotok kellene.
2020. jún. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!