20hónapos a kislányom. Van akinek hasonló korú a gyermeke és mostanában akarja elkezdeni vagy már elkezdte a bilire szoktatást?
22 hónapos a lányom, neki is ennyi a bilizés. Kb. december óta megvan a bili, ruhástól ráül, eljátsza, hogy pisil, ssss hangot ad ki, vagy nyög, mintha kakát nyomna. Akkor kér papírt, megtörli magát, és ennyi. A babák, plüssök is rendszeresen biliznek (ő játsza el velük). Fürdés előtt, mikor már meztelen, szoktam kérdezni, hogy ráül-e. Van, hogy igen, van, hogy nem. 1x mikor csücsült rajta, jött is a pisi, attól nagyon megijjedt, hogy belefolyt a bilibe, akkor napokig nem ült rá. Nem erőltetem, majd megérik rá. Nagyon régóta jelzi, ha pisilt, vagy kakált, de csak utólag.
A fiam 1 hónappal 3 éves kora előtt lett szoba és ágytiszta is egyszerre. Mondta, hogy vegyük le a pelust, ő bilibe pisil. Ennyi volt. Előtte tőle is kérdezgettem, hogy kell-e pisilni, kipróbálja-e a bilibe, de mindig nem volt a válasz, erre egyik napról a másikra szobatiszta lett.
Domestossal tisztítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!