Nem akar leszokni arról hogy nem pisil be?
5 éves lesz júliusban a kisfiam, nyáron lesz 2 éve, hogy nics pelenka.
A leszoktatást nem siettem el, 3 éves elmúlott! A nappali leszokás nagyon hamar ment, de az éjszakai még ma sem :(
Az A legnagyobb problémám, hogy mostmár nappal is elkezd a gatyájába pisilini/csurgatni, miért?
Annyira játszik hogy elfelejti? Lusta?
"DUDÁBÓL " (CSŐRÖS POHÁRBÓL) Iszik minden este lefekvés előtt. A múltkor megkérdeztem, hogy mikor szeretnél leszokni az éjszakai pelusról? Azt mondta, ha nagy fiú leszek és leszokok a dudárol.. gondoltam ezzel kapcsolja össze a pelust mert hogy babanak való mind a kettő.
Nagyon szépen ő magától mondta hogy akkor dobjuk ki a dudát, ki is dobta Ő a kukába és mondta hogy már nem fog bepisilni.. De mégis! Azóta is úgyan úgy.
Mit tegyek ?
Mindenre nyitott vagyok! :)
Megmondom őszintén hogy engem nem zavar, de az oviba alvásnál héti 1 alkalommal is bepisil és az apuka is engem nyagat az óvónőkkel hogy ez nem normális .. De akkor szerinted hagyjam, majd kialakul magától?
Van valami abban amit mondasz mert mióta apa és én is ragorcsoltunk azóta van ez a nappali csuri is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!