3,5 éves lány pisilés után miért pisil be?
Sziasztok!
Nyáron kezdtük a leszoktatást,nagyon szépen ment,azóta is szépen wc-be végzi minden dolgát. Szól ha wczni kell neki stb minden tökéletes.
Viszont pisil,megtörlöm vagy ő, és utána 1-2 percen belül kicsorog neki pár csepp pisi,vagyis annyi,amennyi már rendesen látszik a bugyin is,és cserét követel.
Őt egyáltalán nem zavarja,nem is szól érte.
Egyszerüen nem értem miért van ez. Anyosom felfázásra tippel,de nincs felfázva,nem fáj neki abszolút semmi panasz,és már a legelejétől ez van.
Vannak tippjeitek,hogy miért? vagy ez így normális? Arra gondoltam,hogy mostmár kivizsgáltatom.
Nem folyik ki neki mind. Utána feláll, és függőleges testhelyzetben kicsorog a vége.
Nem dől nagyon előre? Nem erőlteti, nyomja a pisit? Lehet, hogy siet a pisiléssel.
Hat mondjuk ennek a verzionak orulnek a legjobban,marmint ha csak a sietseg miatt lenne,mert gondolom ezt elfogja noni.
Egyebkent sztem nem siet vele,vagy fogalmam sincs,viszont nagyon kevesszer megy el egy nap pisilni.
Van,hogy hazajon az ovibol delben,es este 6kor sem akar meg elmenni,hiaba kerdezem 🤷🤷
Holnap felhivom a dokit,rakerdezek,de azert johetnek meg tapasztalatok,tanacsok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!