Mivel lehet a gond? SOS
Kislányom 2 évet töltött júniusban. Nagyon okos, fejlett kislány.
Ezen a nyáron kezdtem nekifutni a szobazisztasagnak.
Elég jól megy a dolog, pisika mindig bili e vagy wcbe megy.
A kakival gondunk van, amúgy is problémás e téren születésétől kezdve.
Már rengeteg dolgot próbáltunk a szorulas ellen, több kevesebb sikerrel.
KB egy hónapja eléggé könnyen kakilik, de csak és kimondottan a pelusba.
Ha nincs rajta pelus inkább tartja, így mindig adok rá ha észreveszem.
Tegnap éjszaka felsirt hogy pisikalunk a bilibe, (volt rajta pelus).
Meorultem neki, hogy milyen ügyes.
A ma éjszaka valami borzasztó, nem tudommi miatt csinálja ezt.
Hozzateszem ma reggel kakilt, és nem túl sokat.
Általában este 10kor már alszik. Ma egyszerűen nem akart elaludni, kb 23:45 lehetett, amikor nagyon keservesen elkezdett sírni.
Vergodott, húzta össze magát.
Kérdem tőle hogy van pisika? Kimentünk a fürdőbe, elvegezte a kisdilgat, majd vissza.
Gondoltam hogy megint kaka gond, de mivel psikalt nem tudtam hova tegyem az egészet. Elaludt, de eltelt egy óra és újra az a keserves sírás, forgolodik, húzza össze magát. Próbáltam hogy vigyem ki a fürdőbe de megjobban sikít.
Mondtam hogy ha nem akar kijonni engedje a pelusba, éreztem hogy így csinalt, de a sírás és a fotgolodas megmaradt.
Lehet ez felfazas? Vagy próbálják meg kúpot adni neki szorulas ellen? Vagy csak egyszerűen ilyen a elválás a pelustól?
Az is a fejemben van hogy vigyem a sürgősségire..
Vélemények? Tapasztalatok?
Az hozzatennem a kedves hozzászólónak, hogy mindenkinek joga eldonteni hogyan beszél a gyerekével.
Köszönöm a kedves hozzaszolasokat.
Mondd neki úgy, ahogy akarod, de olyan szó nincs, hogy kakilik!
Szerintem megérne egy kört az orvosnál. Nem hinném, hogy normál esetben fájna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!