Mit tegyek? Levenni nem szeretném a pelust.
Vedd le a pelust róla vagy ilyen bugyi pelenkát használj.
Többször kérdezgesd kell e pisilni, stb.
Az oviban nem fogják bevenni így, hogy napközben sem ágytiszta
Igen, az a legjobb megoldás, ha elhozod.
Vagy ha egyáltalán nem viszed, mert gondolom a nappali szobatisztaság se stabil egyáltalán, ha délutáni alvásnál rendszeresen bepisil.
Mert tény, hogy az éjszakai ágytisztasághoz hormonális, de a nappali nem.
Tökmindegy, hogy tél van, vagy nyár. Ha agyilag nem érett, nem lesz szobatiszta.
Max nem fázik meg, amikor összepisili magát.
Én addig adtam bugyipelust a fiamra, amíg 1 hétig tiszta nem maradt. Akkor elhagytuk.
Nappalra 3 évesen, éjszakára 4 évesen lett szobatiszta.
AMikor az oviban néha előfordult alvás utáni bepisilés, akkor kiadták az ágyneműt, másnap vittem tisztán. Miért ne vennék fel ezért oviba???
És ha ott alakul így?
Amúgy alvás előtt mindig mennek pisilni.
Nálunk ezt úgy megoldották, hogy a nem ágytiszta kislányt elalvás után fél-1 órával 8ezt te tudod, hogy kb meddig száraz a pelus) felébresztették az óvónők és kiküldték pisilni.
Éjjelre nem jó módszer, de délután akár működhet is.
#8 ez baromi nagy szakmai hiba, látszik a lustaság, nehogy haza kelljen adni az ágyneműt, esetleg újat tenni alá amiben még a maradék időben alhat, ha egyáltalán el tud utána aludni.
Emberségből 0 nálam az ilyen óvónő...
"csak" egy kisgyermeknevelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!