Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » HISZTI! Tudom 100szor ismételt...

HISZTI! Tudom 100szor ismételt kérdés, mégis muszáj tanácsot kérnem!?

Figyelt kérdés

Nem tudom már mit csináljak borzasztó akaratos, hisztis gyerekemmel. Dobálózik, csapkod, harap, rúg + sír ha valami nem úgy történik ahogy azt Ő elképzeli. Itthon még csak csak tudom kezelni, de azt sem mindig.

De pl ma pofon ütött egy kislányt mert az nem adta neki oda a plüssét (a kislány sajátja volt). Rászóltam, aztán "nekem jött" és eldobálta a saját játékát is. VAGY más: 15ször szóltam hogy ne vegye a szájába a ceruzát és ne is rohangáljon vele. Persze hatalmas hiszti lett a vége.

2010. júl. 11. 15:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
34%

Párom nővérének is ilyen volt a fia!

Ők nem voltak szívbajosak amikor levetette magát a földre és ott vergődött!

Hoztak egy jó nagy vödör hidegvizet és felmosták vele :D

Ezt egyszer játszották el, azóta nem csinálja!!

2010. júl. 16. 20:49
 22/25 anonim ***** válasza:
33%

Amikor ilyen akkor szépen hagyd ott, engedd meg a kádat hidegvízzel, menj vissza, kapd fel és hajítsd bele!!

Sztem működni fog nálad is!

2010. júl. 16. 20:51
 23/25 anonim ***** válasza:
25%
Viszont az agresszivitására más megoldást kell találni, de ez tuti jó lesz a hisztire.
2010. júl. 16. 20:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen népszerű a vízzel öntözés?Én most hallottam először:S A szülő és a gyerek egymást kell,hogy formálja,tiszteletben tartva a másikat."Az enyém,mert én csináltam"a legostobább felfogás.Nevelni türelemmel,példamutatással,következetességgel,és szívvel kell.Nem tekintéllyel,fizikai fölénnyel,agresszivitással.Vannak nehéz helyzetek,de mindenre van megoldás.És nem a hidegzuhany.
2010. júl. 22. 23:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem kell fenyegetni, fenyiteni csak figyelmen kivül kell hagyni hagy hisztizen majd bele fárad. Amikor épp jó akkor kell vele foglakozni.
2010. dec. 18. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!