Fura formájú a gyermekem feje?
Figyelt kérdés
Kisfiam Bazil 2 hónapos. Hagyma formájú fejjel született, azt hittem a deformáció el fog múlni. De nem múlt el ezért kezdek aggódni. Szerintetek el fog múlni, vagy vigyem orvoshoz?2019. máj. 29. 14:54
11/20 anonim 

válasza:

9, nincs olyan hogy hagymafej szindróma.
Na meg adja a tanácstalant, aztán amikor valaki rámutat hogy hohó védőnőnek látnia kellett volna, akkor szépít hogy jaa védőnő hát az látta és mondta is hogy fura de ő szakembert is akar. Ja persze. A védőnő javasolt volna szakembert is deformitás esetén, nem csak sopánkodik.
12/20 anonim 

válasza:

Arról nem beszélve hogy gyerekorvos meg érdekes módon nincs is a képben.
13/20 anonim 

válasza:

Nem bazsalikom, hanem király, görög név, ugyanaz, mint a Vaszilisz. Nagypapám görög származású volt, így hívták, apámat már magyarosan Bazilnak (2. keresztneve)
14/20 anonim 

válasza:

Én megnézetném orvossal ha nagyon aggasztóan eltérne a normálistól és/vagy nem mutatna javuló tendenciát. Sok baba eldeformálódik a szülés alatt de szerintem nagyon ritka ha ez a későbbiekben is meglátszik.
15/20 anonim 

válasza:

Bazilnak bazi nagy hagymafeje van. 😂 Semmi gond, kapja második névnek a Hagymácska nevet! Két különleges név is lesz. Na?
16/20 anonim válasza:
De az sem mindegy,hogy vöröshagyma vagy fokhagyma?
18/20 anonim 

válasza:

Miért adtatok neki ilyen borzalmas nevet?
Nem gondoltatok arra, hogy milyen lesz ezzel felnőni neki???
19/20 anonim 

válasza:

Eléggé facebook gyanús kérdés 😂😂😂 legalabb par év mulva tudja a gyerek h róla van itt szó 😂😂
20/20 anonim 

válasza:

Szetrohogtem az agyam azon hogy hagymafej szindroma 😆😆😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!