Mit javasoltok, hogy mondjam el a kisfiamnak?
A fiam 10 éves, 3.osztályos.
Sajnos gond van a matekkal, diszkalkulia gyanús, most készülünk a megyei bizottság elé vizsgálatra.
Emiatt a probléma miatt 2.járta az elsőt, tavaly kegyelemkettessel engedték át, de az idén már nem mehet tovább, osztályt kell ismételnie.
Ezt kéne elmondanom neki, de egyszerűen nem tudom hogy kezdjem, hogy csináljam, hogy ne sérüljön.
Esetleg ha vannak itt pedagógusok vagy tapasztalt szülők, kérlek segítsetek!
Köszönöm!
A kisfiam is nagyon ügyes kezű. Az autók a mindene, nagy álma, hogy autószerelő legyen. Gyűjti a retro autimaketteket, és nagyon sokat tud az autók műszaki felépítéséről.
Szóval szerintem sem egy elveszett emberke, a tanárok szerint is lehetne belőle egy nagyon jó szakember.
Csak ez a matek...
Írd meg majd,hogy mi letz!
Amúgy mi nem megy neki?
3.ba én is sz@r voltam matekból nem ment az írásban +,-
Aztán meg ment később
De az egészet nem érti?
Vagy csak egyes részeket?
Ha az utobbi,akkornnem diszlexiás!
Vizsgtasd ki
Sajnos sok gond van.
Nem igazodik el a számrendszerben, nem látja át.
A szorzótáblát nem tudja megtanulni, rengeteg módszert próbáltunk már, az iskola külön neki rendelt ehhez eszközöket, mégsem megy. Megállt a 2.-os szinten.
Tudja, hogy problémája van a számokkal, több vizsgálaton is voltunk már. A megyeiről is tud.
Viszont bukás lesz, és ez az, ami nem egyszerű.
#13 as vagyok
Vizsgáltasd ki,ha kiderül,hogy dix akkor kap egy papírt róla és akkor talán átrugdossák.
Ha nem dix akkor egyszerűen nem megy neki,érdemes külön tanárhoz elvinni,vagy valami verset kitalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!