Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit javasoltok, hogy mondjam...

Mit javasoltok, hogy mondjam el a kisfiamnak?

Figyelt kérdés

A fiam 10 éves, 3.osztályos.

Sajnos gond van a matekkal, diszkalkulia gyanús, most készülünk a megyei bizottság elé vizsgálatra.

Emiatt a probléma miatt 2.járta az elsőt, tavaly kegyelemkettessel engedték át, de az idén már nem mehet tovább, osztályt kell ismételnie.

Ezt kéne elmondanom neki, de egyszerűen nem tudom hogy kezdjem, hogy csináljam, hogy ne sérüljön.

Esetleg ha vannak itt pedagógusok vagy tapasztalt szülők, kérlek segítsetek!

Köszönöm!

2019. ápr. 20. 21:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A kisfiam is nagyon ügyes kezű. Az autók a mindene, nagy álma, hogy autószerelő legyen. Gyűjti a retro autimaketteket, és nagyon sokat tud az autók műszaki felépítéséről.

Szóval szerintem sem egy elveszett emberke, a tanárok szerint is lehetne belőle egy nagyon jó szakember.

Csak ez a matek...

2019. ápr. 22. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm diplomás ápoló. Egy kivonást 20 percig számol...mégis lediplomázott. Ne írd le a kisfiad !!! A matek nem minden.
2019. ápr. 26. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg majd,hogy mi letz!

Amúgy mi nem megy neki?

3.ba én is sz@r voltam matekból nem ment az írásban +,-

Aztán meg ment később

De az egészet nem érti?

Vagy csak egyes részeket?

Ha az utobbi,akkornnem diszlexiás!

Vizsgtasd ki

2019. ápr. 27. 23:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Sajnos sok gond van.

Nem igazodik el a számrendszerben, nem látja át.

A szorzótáblát nem tudja megtanulni, rengeteg módszert próbáltunk már, az iskola külön neki rendelt ehhez eszközöket, mégsem megy. Megállt a 2.-os szinten.

2019. ápr. 28. 22:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem nagyob sérülés neki, ha azt hiszi, minden ok nélkül nem megy neki a dolog, és csak szimplán hülye, és nem tudja, hogy diszes. mondjuk ne nézd hülyének, tízévesen már összerakja, hogy valami nem stimmel, max. neked nem mer róla beszélni, hogy baj van. de a bizttság elé mégis hogy akarod elvinni úgy, hogy közben meg ne tudja, hogy baja van a számokkal?
2019. ápr. 30. 11:54
 16/20 A kérdező kommentje:

Tudja, hogy problémája van a számokkal, több vizsgálaton is voltunk már. A megyeiről is tud.

Viszont bukás lesz, és ez az, ami nem egyszerű.

2019. máj. 1. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

#13 as vagyok

Vizsgáltasd ki,ha kiderül,hogy dix akkor kap egy papírt róla és akkor talán átrugdossák.

Ha nem dix akkor egyszerűen nem megy neki,érdemes külön tanárhoz elvinni,vagy valami verset kitalálni

2019. máj. 1. 18:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk egy részletes vizsgálaton, a diagnózis tanulási nehézség kevert zavara. 😒
2019. máj. 30. 17:30
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
meddig akarod vattaba polyalni? kozold vele hogy gyenge kepessegu rosszak az eredmenyei es ezert ez meg ez fog tortenni. ennyi. nem te tehetsz rola hogy tehetsegtelen.
2021. nov. 13. 19:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, menj a fenébe, már elnézést. Hogy lehet egy gyerekre ilyet írni, főleg úgy, hogy nem is ismered...Te vagy gyenge képességű, empátiából.
2022. jan. 21. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!