Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan szokjak le az ujjszopás...

Hogyan szokjak le az ujjszopásról?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta csinálom...

Megnyugtat. És csak vele tudok elaludni, és a macimmal.

Nagyon gáz vagyok, tudom, de akkor is.

Valahogy nem megy abbahagyni, hogyan kellene.

Amúgy amelyiket cumizom majdnem egy centivel rövidebb a másiknál és nincs olyan vastag sem...

Mit tehetnék?

Vagy egész életemben ez lesz?

16/L

2010. júl. 3. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vannak olyan körömlakkok, amiket ha felkensz, szörnyű íze lesz az ujjadnak. Vegyél egy ilyet. Biztos nagyon nehéz lesz, de megéri ha ennyire zavar. Sok sikert:)
2010. júl. 12. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha vki igazán szeret majd nem fog ezzel törődni!

Én a páromat fogadtam el így, minden lefekvésnél szopja az orrát, de nem zavar. Elég régóta együtt vagyunk, gyerekünk is van, de már nem izgat. HA más nem látja és neki így jó akkor az az ő és a mi dolgunk, hogy mi van a hálószobánkba...

2010. júl. 16. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:

ez igen durva szerintem. :D már bocsi.

én 7-8 éves koromig szoptam az ujjam, és akkor is gáznak tartottam. próbálj meg uralkodni magadon, és ne vedd be. amikor én elhatároztam, hogy leszokom, nem aludtam pár éjszakát, de meglett az eredménye, 1 hét alatt leszoktam. :D sok sikert. (Y) (:

2010. júl. 30. 00:09
 14/15 anonim válasza:
Nekem úgy sikkerült leszoknom, hogy mivel éjjel szoptam az ujjam ezért keszgyütt huztam az ujjamra nekem bevált!
2018. jan. 3. 14:38
 15/15 anonim válasza:
Eleg régi kerdesxddd de azert válaszolok, en is kb 16 eves koromban szoktam le az ujjszopasrol, nekem ugy sikerult hogy hosszu műkörmöm volt es nem tudtam szopni mert nagyon törte a szajpadlasom, az elejen nehéz volt es volt hogy miután mar nem volt a kormom bekaptam megszokasbol de mar lassan fel éve nem is gondolok arra hogy szopjam az ujjam
2018. szept. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!