Én 32 éves kisgyerekes anyu vagyok,de én is van,hogy szopom az ujjam:-)Párom megszokta,nem zavarja.Amúgy a lányom is szopja(20 hónapos)kb.4-5 hetes korától,senki nem mutatta neki,magától jött rá,a cumi nem kellett.Más tekergeti a haját v. muszáj párnát sazorongatnia stb. elalváskor
2010. júl. 3. 20:55
2/15 anonim válasza:
Én 24 vagyok és egy kis takaróval tudok aludni! Régen úgy cumiztam, hogy azt kapargattam, de egyszer eldugták, így nem cumizom már az ujjam, de amióta megtaláltam azóta is velem alszik!
2010. júl. 3. 21:04
3/15 anonim válasza:
Én is csak a macimmal tudok elaludni,24éves vagyok:)És augusztusban már anya leszek,szóval valahogy lekéne szokni erről,de nem nagyon megy,sokszor próbáltam,de valami kell hogy a"kezeim között"legyen,amit magamhoz szorítok alvásnál...tudom hogy gyerekes,a párom is kinevet mindig,hogy mi lesz ha megszületik a fiunk és nagyobb lesz,mit fog gondolni anyáról hogy macival alszik..stb:)Sajnos ez egy rossz szokás.AZ ujjszopásról nemtudok nyilatkozni,azt nemcsináltam/om:) (34h)
2010. júl. 3. 21:56
4/15 anonim válasza:
Hát talán mivel te már elég nagy vagy, lehet hogy ha te erősen elhatározod magad sikerülni fog. Lehet olyan nehéz lesz mint másnak leszokni a cigiről, ha nem nehezebb, de ha igazán akarod menni fog. De amúgy meg ha senki sem látja és jól esik akkor hagyd meg. Ha meg majd lesz valaki az életedben úgy fog elfogadni, mint írták alább is.
Az én kislányom is szopja az ujját, de egyenlőre nem akarom leszoktatni, mert csak alváskor kell neki. Akkor meg minek bántsam érte. Ja és a másik kezével a haját birizgálja. Megnyugtatja.
2010. júl. 3. 22:24
5/15 anonim válasza:
33 évesen még néha én is :)
2010. júl. 4. 07:43
6/15 anonim válasza:
Én a nyelvemet harapdálom, anya azt mondja, még alvás közben is :))) 16/L
2010. júl. 6. 00:27
7/15 anonim válasza:
Szerintem nem kell erről leszokni, én is ismerek hasonlót akinek van ilyen különleges elalvós szokása:)
2010. júl. 6. 14:46
8/15 anonim válasza:
Én is nagyon sokáig szoptam az ujjamat és az lett a következménye hogy az egyik szemfogam előre áll és kéne fogsazbályzó:) Mikor mondták ,hogy miért áll előre nem szopom.xd
13/L.
2010. júl. 6. 19:24
9/15 anonim válasza:
A többiekkel ellentétben én engem enm az lepett meg hogy ezt a gyerekes megszokást nem tudod abbahagyni, hanem azon hídaltam le, hogy az az ujjad rövidebb.Én sohasem szoptam az ujjam, és már kicsi koromban sem értettem hogy némelyik gyerek miért csinálja,de nekem kellő motiváció lenne az hogy NEM AKARNÁM, hogy felemásak legyenek az ujjaim! Tényleg ne sértődj meg, de az, hogy néz ki?! Nekem ez bizarr .bocsi.Még a macizást valahol megértem, de szerintem szokj le az ujjszopásról,minden erőddel próbáld meg,mert ez nagyon gáz!
2010. júl. 6. 21:54
10/15 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, ilyen idősen el kell dönteni, és nem csinálni többet, ha zavar. A dohányosok is le tudnak szokni a rossz szokásról, bár nehezen, neked sem lesz könnyű, de elhatározás kérdése. Egy felnőttnél szerintem nagyon visszataszító dolog, nem értem egy férfi hogy nézi el?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!