Rossz Anya vagyok? Nem tudom kezelni a fiamat
nézzük az elejétől ... az hogy rossz a gyerek már magában hülyeség mert nem rossz csak (eleven, szófogadatlan, stb.)
mi vele a konkrét baj?
Gondolkozz hideg fejjel és gondold át hogyan büntesd-jutalmazd úgy hogy az neked is megfeleljen meg az értékrendednek is.
türelem: ismerem az érzést... kapcsolódj ki akkor meglátod sokkal türelmesebb leszel.
nem fogad szót akkor nem dirigálni kell neki hanem észérvekkel kell hatni és dicsérd ha ügyes volt.
látatlanba ennyit de ha megirod hogy mivel van gondod akkor tudok többet is ...
Sziasztok! Ha érdekel Titeket, ide olvassatok bele kicsit, jól kipanaszkodtuk magunkat, van egy két jótanàcs:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
És hol van a gyermek apja? Fiú gyerek energiáit igazából ő tudja lekötni. A harapdálás egyébként a szeretet jele, ráadásul a körmein kívül ez lesz a másik "fegyvere", amivel némi erőfölénybe tud kerülni a szülővel szemben.
1,5 éves gyereknek egyébként hogyan lehet ELMAGYARÁZNI valamit??? Ahhoz kellene neki szókincs, élettapasztalat, meg ilyenek.
Türelem, példamutatás és önuralom. Ha kitapasztalja, hogy a hisztivel ki tud hozni a sodrodból, akkor nincs megállás.
Köszönöm a válaszokat!
Gyermek Apukája reggeltől estig dolgozik,hogy el tudjon tartani minket.De hétvégén ővé a törpe és neki,is ezek a gondjai vele.De az tény,hogy vele jobban eljátszik.Lehet,hogy engem már un.:)
Elverni nagyon nem szeretném mert nem akarok egy lelki roncsot nevelni belőle.Nem hülye ő csak makacs mint egy öszvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!