TSMT tornára kell járnunk a 3 éves fiammal. A drága kellékeket, eszközöket meg kell vásárolni itthonra?
Figyelt kérdés
Hogy működik? Még csak most fogunk menni de nézegetem kellékek árait, hát húzós. Nem a gumilabdára gondolok, a billenő lapra, kúszóra stb.2018. dec. 17. 15:14
1/9 anonim válasza:
Ha otthoni tsmt, akkor nyilván. De ha van barkácsszaki, akkor csinálni is lehet "gördeszkát", billenő lapot.
Ami kellhet még: hinta (egy ponton felfüggesztett 2 ezer Forintos függőággyal kiváltható), gimnasztikai labda.
2/9 anonim válasza:
Billeno lapra keress ra a vateran, tsmt lap, egy ferfi csinalja. Nagyon jo aron lett meg. Hinta nincs, van egy nagy pledunk, abban forgatjuk apaval. Vagy mire gondoltal?
3/9 A kérdező kommentje:
Passz, meg azt se tudom mi lesz a feladat, csak szoltak, hogy mindent be kell otthonra szerezni.
Utana neztem a neten, az a minden eleg sokba kerul.
Koszonom nektek, utana nezek majd.
2018. dec. 17. 18:49
4/9 anonim válasza:
Használtan érdemes venni, mert sajnos ez is egy iparág lett.
5/9 anonim válasza:
Használtan nézz jófogáson! 4000ért vettem billenőlapot..
6/9 anonim válasza:
2-es vagyok
Hogy miert vagyok lepontozva, nem tudom...
Labdat az Auchanba vettunk vegul. Trambulinunk van, de en se tudom, mi lesz a kovetkezo tornasor.
Illetve igen, nezz hasznaltan.
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a pontozas egy nagy suletlenseg, mindegy ne is foglalkozzatok ezzel.
Koszonom, utana nezek mindennek hasznaltan!
2018. dec. 17. 19:19
8/9 anonim válasza:
Kérdező, van egy olyan fb csoport, hogy mozgató piactér. Ott cserélnek gazdát a használt tsmt eszközök. Érdemes ott szétnézni.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom! Halasan!
2018. dec. 17. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!