Tudtok olyan wellness hotelt, ahol egy autista kisgyerekkel is jól érezhetjük magunkat?
Párom kisfia 7 éves autista. Nem a sarokban gubbasztós fajta, hanem a pörgős, visongós. :) A medencéket kifejezetten szereti, ha bele mehet, mindig felpörög (ugrál, visong és nevet önfeledten), ami esetleg más vendégeket zavarhat a pihenés közben.
Viszont szívesen mennénk párommal pihenni, természetesen a lurkót is vinnénk. Ha tudtok javasolni olyan helyet, ami szerintetek a céljainknak megfelel, köszönöm, ha ajánljátok.
Hasik Hotel Döbrönte. Van medence, babajátszószoba, lovak, nagyokat lehet kirándulni stb. Mi nagyon szeretjük és mivel gyerekbarát hotel ezért többnyire aki odamegy az tisztában van azzal, hogy gyerekek lesznek és vannak is mindig szép számmal. :)
Nem wellness, de ismerek Orfűn apartman szállást, privát mendencével, és közel van az élményfürdő is. Mi szeretjük, és nincs sok vendég a szálláson, akit zavarna, ha sikít, hiszen privát.
Kistücsök nyaralóház, keress rá!
Kolpingban valóban van gyermekfelügyelet, de nem vállalják autista, cukorbeteg stb gyerekek felügyeletét.
Nem fog senkit zavarni ha visong, de azért én pl vacsoránál nem hallottam sikitozó gyerekeket, utolsó. Pedig mi is 2 kisgyerekkel voltunk, nem egy alkalommal.
Jó te nem tapasztaltad, de én meg igen! Konkrétan voltak gyerekek, akik az étteremben fogócskáztak és sikongattak, volt pici baba, aki sírt.
A kérdésre válaszolj, ne az én válaszomra! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!