Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? Magához nyúlt?

Mit tegyek? Magához nyúlt?

Figyelt kérdés
Rajtakaptam a 4 éves kislányomat,hogy a székhez dörgölőzik,de nem hagyta abba.Megkérdeztem mit csinál,erre azt felelte csikizek.Hol láthatta ezt?Teljesen kétségbe vagyok esve,mi jön ezután?
2010. jún. 22. 13:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

ez teljesen normális, hogy ezt csinálja...

a legtöbb válaszolónak is ez a véleménye, te mégis azt mondod, hogy szégyellnie kellene....nem értelek, komolyan...

ha ennyire zavar téged, vagy nem is jó szó ez, hogy zavar, hanem inkább taszít, akkor miért itt kérdezed, ahol minden hülye beírhat akármit? kérdezd meg a védőnőt vagy a gyerekorvost!!! vagy annyira prűd vagy, hogy nem mered??

nem hiszem, hogy te lennél az egyetlen, aki ezzel a kérdéssel fordul hozzájuk!

2010. aug. 18. 14:20
 32/33 anonim ***** válasza:
A vécézést is megtilthatnád, mert nem áll jól neki. Nehogy elrontsa az eszményi látványt.
2010. aug. 18. 17:53
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerek csinálja,csak a normális szülő nem csinál ebből gondot.Ez ösztön.Szoktasd csak le,kelts benne bűntudatot,aztán felnőttkorába majd egy frigid,önbizalomhiányos nő lesz.Persze hogy kellemetlen neked,hiszen a lányod,és az ember a gyerekét nem szereti így látni,de attól még normális.Nyomorítsd akkor meg,hogy neked jó legyen.Nyugodtan le lehet pontozni,felvállalom a véleményem akkor is.
2010. okt. 3. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!