Mit tegyek? Magához nyúlt?
Sehol nem látta:) Kezd kialakulni a nemi identitása. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Ha bünteted , vagy megszidod emiatt, azzal csak bajt okozol a későbbiekben.
Majd abbahagyja.
Teljesen természetes dolog ez, semmi ijesztő nincs benne. Előidézője azonban lehet: minthogy örömszerzés, érdemes körülnézned családodban, hogy vajon eléggé harmonikus-e életetek, mennyi stressz éri a gyermeket, illetve, hogy vajon elég színes-e gyermeked élete? Hiszen unalmában is keresheti a felfedezett orgazmuslehetőséget.
A "körülnézést" úgy értem, hogy azonnali, kapásból történő elutasítás helyett ezen a két dolgon komolyan elgondolkozol.
E jelenségnek semmi köze sincs az illemhez. Vigyázz, mert nagyon nagy hibát véthetsz most, megtörténhet, hogy jó szándékú értetlenségedben tönkreteszed lányod majdani szexuális életét szinte örökre. Majd csak pszichoterápiával lehet visszaállítani a normális helyzetet. Tehát ne szólj rá semmiképpen! Legyél elfogadó, megértő vele, és ilyen hangnemben igyekezz figyelmét elterelni, lekötni valami számára kellemes, jó dologgal. Ez az a pillanat, amikor az ügy hibás kezelésétől, frigiddé válhat a majdani nő.
Kérdésedből kitűnt, hogy szerető és gyermekére figyelő édesanya vagy. Nyugi! Ilyenkor mindig szelíden, kedvesen hívd játszani.
Nekem nincs gyerekem és nem emlékszem miket csináltam négy évesen,úgyhogy azon kívül,amit írtam nem tudok mit írni,de ezt olvasd el,én tök jót röhögtem rajta,főleg a Tescós részen:P
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Kedves utolsó, biztos lehetsz benne, h a te gyereked is csinálta, max. te nem tudtad, hogy mit csinál. Ajánlom elolvasásra ezt a cikket ( a kérdezőnek is, h megnyugodjon :) ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!