Én vagyok túl vakmerő vagy ők túl félősek?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott, h a sulinkban van egy speciális, azaz kisegítős osztály.Értelmi fogyatékosok járnak oda.Van ott egy fiú, nem tudom pontosan, de kb.1o éves lehet-amúgy külsőleg 5-6 -nak látszik-, akit mindenki Charlie-ként ismer.Ezt a fiút a fiú osztálytársaim,- ötödikesek vagyunk- meg a nagyobbak is szokták biztatni arra, h menjen a lányokhoz, ölelje meg őket, csókolja szájon őket, húzza le a szoknyájukat, mondja nekik, h szeretlek, gyere ***-ni,adj egy csókot, stb.Szegény meg csinálja, mert ugye, nem ép elméjű.A lányok meg futnak előle, és a barátnőim ha meglátjá már menekülnek.Pedig kicsi, és én -már volt ilyen- amikor meg akart ölelni , megfogtam a kezét, mondtam, h ne butáskodj, ezt nem szabad, és továbbmentem.Tehát akkor nem értem, ez annyira nagy dolog, vagy ilyesmi, ha ők így futottak, és én nem kellett volna közel menjek hozzá, vagy nekem vagn igazam?2010. jún. 15. 16:14
2/9 anonim válasza:
Ez nem vakmerőség, csupán nem vagy egy akkora féreg, hogy bohócot csinálj egy fogyatékos embertársadból, meg persze jóval értelmesebb vagy a korosztályodnál.
3/9 anonim válasza:
Szerintem te egy nagyon okos és értelmes ember vagy!!!
Azok akik a hülyeségre bíztatják, a többi akik meg vísítva szaladnak, mind ostobák akiket a szüleik nem tanítottak meg arra hogyan kell kezelni szokatlan embereket.
Az élet elöbb - utóbb vissza fog rájuk csapni!
Te meg maradj továbbra is ilyen kedves és értelmes!!
4/9 anonim válasza:
Már úgy is mindegy hisz mától vakáció.
5/9 anonim válasza:
A jobbaknak már péntektől az van.
6/9 anonim válasza:
Ez nem vakmerőség kedvesem,de aranyos vagy nagyon,hogy ilyet írsz jót nevettem rajta :)
Mindenkinek így kéne csinálnia,gratulálok a szüleidnek,de főként neked,hogy van ennyi eszed.
7/9 anonim válasza:
nagyon jól csináltad, én magam sem adhatnék jobb tanácsot a gyerekemnek. a többiek egyszerűen iszonyú zavarban vannak és nem tudják, mit kezdjenek a helyzettel ezért viselkednek ilyen hülyén...
8/9 anonim válasza:
ez egyátalán nem vakmerőség :))hanem nem csinálsz belőle bohócot ez van :P
14/l
9/9 anonim válasza:
szólni kellene egy pedagógusnak, és leszidni a neveletleneket akik a fogyatékost biztatják. a szüleik vajon tudnak róla? elsüllyednék szégyenemben ha a gyermekem ilyet csinálna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!