Melyik kézzel vered el a rossz gyermek kezét indokolt esetben?
Figyelt kérdés
Jobbal vagy ballal?2018. márc. 16. 16:26
12/22 anonim válasza:
Amúgy nem mondegy? Mi a különbsèg vagy miért èrdekes ez?
13/22 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen választ sem kaptam a kérdésemre sajnos, de remélem hogy vannak az oldalon olyan olvasók akik válaszolnak a konkrét kérdésre! Előre is köszönet nekik!
2018. márc. 17. 06:43
15/22 anonim válasza:
Mert mégis milyen választ vársz?!!
Nem fogod fel,hogy ne verd a gyereket?!
16/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy ide egyetlen normális válaszoló nem tévedt mióta kiírtam ezt a kérdést ... de azért remélem hogy ezt követően már nem hasonló “válaszokat’” kapok! Egyébként nincsen még gyermekem.
2018. márc. 17. 14:31
17/22 anonim válasza:
Akkor erre vered? Netan erre elvezel? Nincs gyereked, tunj a .... az idiota pervezioddal!!!
18/22 anonim válasza:
Nem verem a gyerekeimet. De pontosan a kérdésre válaszolva: Ha ráütnék a kezére, gondolom a jobb kezemmel tenném, mivel jobbkezes vagyok. Szerencsére viszont eznem fordul elő nálunk, jó gyerekek.
19/22 anonim válasza:
Nem rossz a gyerekem és nem verem el a kezét. Nagyon max “rácsapok” jobbal, de inkább nevelési célzattal, mert fájni nem fáj, nem ütök a szó szoros értelmében. Szerencsére büntiszeket sem kellett soha alkalmaznom, szófogadó a gyerekem. Nem hiszem, hogy az bármiben is különb lenne egy kézrácsapástól!
20/22 A kérdező kommentje:
#19 Végre, te a kérdére válaszoltál, köszönöm. Ment a Zöld kéz!
2018. márc. 18. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!