Mi baja volt a szomszédom 4 éves kislányának?
Régebben a szomszédom a 4éves lányát-aki most 16- rámhagyták. És gyakran rajtakaptam, hogy összekülcsolt lábakkal térdelt a földön, az ágyon könyökölt, mozgott és rettentő piros volt. De csak akkor, amikor egyedül volt. Máskor teljesen normálisan viselkedett.
Mostanában egyre többet jut eszembe. Talán önkielégitett? Nekem nagyon úgytűnt. És ha igen, akkor honnan tanulhatta? Apja nagyon szerette az italt, elképzelhető, hogy megerőszakolta vagy legalább közeledett hozzá?
Mostmár 16 éves, és normális(bár nagyon ritkán látom, és 4 évesen is normálisnak tünt, amikor csak az uton találkoztunk.)
Mi a véleményetek?
NEm értem. Akik igazat írtak, azok miért vannak lepontozva? Ez így van. Csinálják a gyerekek, mert jól esik nekük. Biztos te is csináltad, csak a szüleid nem hírdették.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!