Van köztetek, akinek bentlakásos oviba/suliba jár a gyermeke?
Bentlakásos óvoda, általános iskola csak sérült gyerekeknek van, akik speciális felügyeletet igényelnek, első.
Kérdező, nekem a barátnőm döntött úgy 6 év otthoni szenvedés után, hogy a gyereknek is jobb, ha szakemberek fejlesztik, mintha ő otthon próbálkozik a masik két gyerek ellátása mellett. Sokan megszolták, hogy milyen anya, sokak szerint pedig jól tette, hogy nem áldozta fel a másik két gyereket, a férjét és magát.
Családon belül egy 9 éves fiú kint tanul Barcelonában foci akadémián. Ott van bentlakásos ovi is tehetséhes gyerekeknek.
Önáló lett 1.5 év alatt, magabiztosabb de nagyon leszakadt a szüleitől. Nem hétvégente hanem 3 havonta jár haza, a szülei kiakarnak költözni hozzá. 2 ágyas szobában vannak 6 gyerekre van 2 nevelő.
Foglalkoznal velük de nem pótolhatják a szülőket
Én tavaly dolgoztam ilyen helyen, mint nevelőtanár. Ez egy EGYMI volt, volt ott ovi is. 4 hónapig bírtam, nagyon megviselt. Amikor mentek a gyerekek aludni, tiszta árvaházhangulat volt.
Halmozottan hátrányos helyzetűek voltak és amikor jöttek vissza vasárnap tök éhesek voltak, olyan szinten beettek, hogy utána kihányták. Volt olyan is, aki szegény nem tudott otthon rendesen tisztálkodni sem. Gondolhatjátok, mi van amikor őszi stb szünetekre mennek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!