Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyukák ti mikor fürdetitek a...

Anyukák ti mikor fürdetitek a babátokat most nyárral kezdődően? .

Figyelt kérdés

mert én mától kitolom 19 óráig most 2,5 hónapos eddig 18 órától fürcsizett utána szopi és alvás bár ő egy óra hosszát fenn van még nem alszik el egykönnyen

nem zavarja meg hogy most 1 órával tolódik a fürdés mert attól tartok hogy így még később alszik el félek hogy bezavarja a dolog. szerintetek?

2010. máj. 28. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
nálunk, mióta csak fürdetjük folyamatosan 19 óra a fürdetés ideje.
2010. máj. 28. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Téli időszámításnál 19 órakor, nyárinál 20 órakor fürdetjük a most 7 hónapos lánykámat. Azt, hogy a következő átállításnál hogy lesz, még nem tudom.

Nyugodtan kitolhatod neki, de fokozatosan, ne egyik napról a másikra, így biztos nem lesz gond.

2010. máj. 28. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi 19.30-kor fürdetünk, de szeretnénk kicsit eltolni, kb. 20.00-20.15-re. Most 8 hós a kisfiam.
2010. máj. 28. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Télen hatkor fürdettünk,most már hétkor.Alvás nyolctól van,akkor is nyolctól volt, amikor hatkor fürdött,tehát nálunk nem zavarta meg az egy óraival később fürdés, ugyanúgy elalszik a szokott időben.

/Z/

2010. máj. 29. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 19:00 órakor szoktam, mert akkor már nyűgös, mikor érzi az idejét. Próbáltam kitolni egy órával, de akkor meg 23:00 óránál előbb nem aludt el.
2010. jún. 3. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 8-fél 9 körül fürdünk, mert sötétedésig az udvaron játszanak a gyerekek, ha jó idő van. Most, ezekben az esős napokban már fél 8 körül fürdés volt, aztán bent folytatták a játékot.
2010. jún. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!