Miert csinálja?

Figyelt kérdés
14 éves lányom furán kezdett el viselkedni. Egyáltalán nem szólal meg egész nap. Ha szólunk hozzá max egy igennel vagy nemmel válaszol....már ha válaszol. Fura szokásai lettek. Olyan dolgokat kezdett gyűjteni amit más kidob. Mindent a párnája alá dugdos sőt mindent dugdos. Titokban eszik mint akitől tiltva van a kaja. Es a legfurább elkezdett kopogni. Csak ugy bizonyos szamu kopogast csinal. Mintha kenyszercselekves lenne. Ugyanolyan ütemben es mindig hármat. Vigyem orvoshoz vagy ez vki kamasz dolog?
2017. aug. 5. 13:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen vizsgaidőszak alatt kummogtam. Abszolút nem volt szándékos, fel sem tűnt, míg anyukám nem kérdezett rá, higy baj van-e. Mondtam, hogy nincs. De utána ahogy figyeltem, valóban vissza kellett fognom magam, hogy ne csináljam. Lehet, hogy a lányodnak sem tűnik fel a dolog. De érdemes diszkréten, nem tolakodva rákérdezni, hogy rendben van@e vele minden. Úgyis feltűnik, ha kamuzik. Akkor viszont lehet kell a szakember. De lehet bőven el3g egy kiadós beszélgetés, már ha megnyílik.
2017. aug. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!