Alapozó terápia: tényleg ilyen sok gyereknek szüksége van erre?
Vagy csak divat, mint szolgáltatás, mert van rá kereslet, igény?
Vagy csak figyelünk és jobban észrevesszük? korábban is kellett volna?
Ha valakinél nem veszik észre, hogy kellene, mi a következmény? egyszerűen csak szenved az iskolában, vagy kisegítőbe küldik, mert nem bírnak vele?
Vannak, akik nem szívből tartják, hanem profitért, favágásból? hogy válasszak jó helyet?
Tényleg szükséges, vagy csak el akarnak adni valamit, mert odamentem megkérdezni?
(Tapasztalt szülők és fejlesztőpedagógusok írjanak.)
Az alapozó nagyon jó. Szerintem azoknak is hasznos, akiknek semmi bajuk.
Mi a konkrét probléma?
Mi konduktív terápiával kezdtünk. Én el voltam hülve az eredménytől. Álmomban sem gondoltam volna, hogy 3 bukfenccel, meg 2 forgással (nyilván sarkítok) el lehet azt érni, amiért 1 éve tépem a számat, és semmi eredménye. A konduktor, pedig lök rajta kettőt, és egy angyallá változik a gyerek.
Ez 3 éves korában volt. Az alapozót már késöbb kezdik, amikor az agy már nem annyira pasztikus, de még ekkor is nagyon hatásosak a fejlesztő tornák.
Nekünk is nagyon bevált. Mindkét gyerekem jár alapozóra, egyik ADHD, másik beszédfejlődési zavar miatt. Nagyon sokat fejlődtek. Válogatni nem tudtam, csak egy hely van a városunkban :) De szerencsére nagyon jó. És nem érdekel az sem, ha a pénzért csinálják, ha jól csinálják és látom az eredményt. Divatnak nem mondanám, ahogy elnézem a tornára járó gyerekeket, pár anyukával is beszélgettem már.
A létszám pedig folyamatosan nő. Hogy miért van egyre több gyereknek szüksége rá? Nézz körül kicsit, mit eszünk, hogy élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!